Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
1917 Puanlama

ayhanozbekk
ayhanozbekk

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bence üzeldi en az ilk film kadar. Daha güzel olamazmıydı. Belki . Ama animasyon seyrediyormuş gibidde olmak istemeyiz heralde
7duman7
7duman7

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film iyi di ki ilk filme oranla daha ii ama çok daha fazla aksiyon olabilirdi!sörfçü süper filmin sonu çok iyi bağlanmış ben beyendim!
hasan-guzelhan
hasan-guzelhan

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
1. film daha iyiydi 10/7
YALIM-2
YALIM-2

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Film bence pek iyi değildi alternatif olarak izlenilebilir
Chev

marvel ın bi filmi olduğu için herşeyi harika yapmışlar.süper!!!!!!!!!!!!!!!!1
lewiss-2
lewiss-2

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gümüş kayakçı sen sen teksin çizgi romanda film şimdiden zirvede
loverman001
loverman001

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gümüş sörfçü , galactus ve 4'lünün karşılaşması dönüm noktası sayılcak bi bölümdür f.f. serisi için , bundan sonraki marvel maceralarına büyük hareketlilik getiren ikilidir sörfçü ve özellikle bitmek bilmez açlığıyla dünyaya defalarca saldıran Galactus... özellikle Galactus'u merak ediyorum acaba görünecekmi filmde.. sabırsızlıkla beklioz bakalım T.C.'ye girişini filmin...
black-wolf95
black-wolf95

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İlk filmden daha güzel olacağa benziyo.
harryasin
harryasin

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
yanı daha fazla gerçek çi yapamazlardı heralde gümüş sörfçüyü dahada uğraşsalar sanırım anımasyona dönerdi filmin fragmanının nerdeyse tamamının kovalamaca sahnesi olmasının ise 2 nedeni olabilir bence 1. ya film çok uzun ve senaristler konuyu gizli tutuyor 2. ise johny nin ölebileceği ihtimali bunun reklamını yapıyorlar yani şimdiden. tabi bunlar sadece tahmin
fakat bir noktada varki eğer senaristler çizgi romana bağlı kalırlarsa jony i tanımak güzeldi :)
çizgi romanın 75. sayısında aynen silver surfer johny i öldürüyor....uzaydan aşşağı düştüğü için çıkar çıkmaz uzaya zaten johny aniden ısı kaybedip sönüyor.(biliyorsunuz jony oksijen olmayan yerde alevlenemez) ki uzayda oksijen maalesef bulunmuyor.aşagı düşerken ise bilinci malesef açık değildi ......sagılarrr
karizmatik062915
karizmatik062915

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
fantastic dörtlünün işi bu kez zor...
efoe
efoe

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
ilk film harika zevk verdi ama silver surferı pek beğenmiyorum cünkü animasyon yapılması gereken bi kaharaman gercekciliği bozarsa filmi seri olarak tadı kacar ama ben yapımcılara ve yonetmenlere güveniyorum umarım il filmi geçer
kurtlar-vadisi500
kurtlar-vadisi500

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
silver surfer acaba galactusu çağracakmı?eğer çağrırsa çok süper olacak.çünkü eskiden jetixte fantastic four vardı.bi bölümünde aynen silver surfer dünyaya geliyor.ama galactusu çağrıyor.
dark-elessar
dark-elessar

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
sonunda fragmanımızı izledik.
fragmanda sörfcünün dünyaya gelipte bizim fırlama süper novanın onu takip etme sahnesi var. takip sahnesi güzeldi, ama fragmanda hepte takip sahnesinin olması film hakkında ipucu vermedi. hadi hayırlısı, umuyorum ki jessica'nın oldugu her film gibi buda güzel olucaktır.
cagatayergor
cagatayergor

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filim güzeldi fantastic four serisi zatan güzel ama marvel kahramanları daha güzel