Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
1917 Puanlama

vedek-2
vedek-2

17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Beklentilerimi karşıladığını söyleyemem. Orta düzeyde bir film olmuş. Kahramanlar bilindiği üzere hep aynı kalıplarda devam ediyorlar. Alev adam taş adamla(the thing) uğraşıyor, mr fantastik Reed ve görünmez kadın Sue'nun birbirlerine olan aşkı tam gaz devam ediyor, güçlü-karizmatik ve filmde bir ağırlığı olması gereken Dr. Doom bir kez daha harcanıyor... Görsel efektlerle iş bir yere kadar gider. İzleyici daha iyi bir senaryo ve karakterlerin gelişimini görmek isterken film bir eksiklik hissettiriyor. Özellikle Galaktus'un olmayışı büyük hüsrana uğramama neden oldu. Yani gümüş sörfçü olurda Galaktus olmaz mı? Belki de çok maliyetli olmasından dolayı Galaktus'u yaratmakta çekinceleri olabilir. Fantastik 4'li sıkıcı bir 4'lü olmaya başlamadan başka bir yönetmen bu işe elini atmalı. İzleyicinin ilgisini kendine çekecek gösterişli bir düşman karakteri bir türlü yaratamamaları büyük sorun teşkil ediyor bence. Dr. Doom çok yapay bir karakter olmuş, ağırlığını hiç bir zaman hissedemiyorsunuz. Filmin en büyük artısı ise Gümüş Sörfçü'ydü. Oldukça karizmatik bir karakterdi. Film 7 puanı hak eder bence. Bu 7 puanın getirisi de büyük ölçüde Gümüş Sörfçü'nün varlığıdır.
ocelott
ocelott

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ilk film cok acizdi.. utandım o filmden.. ama bu filmde silver surfer karizması ile götürmüş.. ucan zımbırtıda cok fazla fantastık be abı hepsıde starwars pılotu sankı ole kullanıolar...:D
mennan
mennan

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Görsel ve duysal açıdan iyi olmasına rağmen temasal anlamda aynı kaliteyi gösteremeyen bir film.
09tekke
09tekke

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ilk filme göre basit ve pasif bir film olmuş.bu filmde tempo biraz düşük bence
revix-2
revix-2

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ilk filme göre güzeldi ama cok iyi sayılmaz aşk ve şu gereksiz muhabbetlerbayıyor
güzel konu var ama senaristler mahvetmekte üzerine yok
idare eder
odabasy
odabasy

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
sanki 1 daha güseldi
zugweng
zugweng

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çok birşey beklemiyorsaniz ve gerçekten fantastik bir film izlemek istiyorsaniz neden olmasın. Ve gidecek ne başka yeriniz ne de başka filminiz yoksa :)

Seyredilebilir :|
ismailseyitoglu
ismailseyitoglu

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Spiderman serisi (özellikle son film) Batman Begins gibi türünün alternatifleri yanında basit kalıyor. Sanki sinemalık değil de televizyon filmiymiş gibi. Animasyonlar yapay ve basit kaçıyor daha iyileriyle kıyaslanınca. Tüm bu eksilere rağmen sonuçta kendini izlettiriyor. Mizahi ve hoş vakit geçirilebilecek bir film
koala70
koala70

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Sanırım Fantastik Dörtlü hakkında söylenecek birkaç şey varsa;bununda biraz fazla üçmüş olmalarıdır.Dört,bir birinden ilginç ve gerçek dışı arkadaşın maceralarını anlatan film,sadece birkaç göze hoş gelen sahneden başka bir şey değil.Esneyen,yanan,kaybolan,ve kayadan oluşan bu vücutlar,geleceğimizi kurtarmak için verdikleri savaş,sanırım pekte inandırıcı değildi.10/6.3
harunntsc
harunntsc

13 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
fena film değil.konusu çizgi filmlerdeki konusu kadar basit.sade ismi namına izlenibilr bir film.7/10
selo-jin
selo-jin

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu yorumu büyük hayal kırıklığında yazıyorum. bu kadar olmaz diyorum silver surfer gibi bir karakter varken senaryoyu yazanlar gitmişler dr.doom'u ön plana çıkarmışlar olacak şey değil silver surfer gibi bir karakter böyle bir çırpıda gelip geçilmemeliydi ben dahada özel yetenekleri olan F4'ü zorlayacak bir karakter bekliyordum olmadı büyük hayal kırıklığına uğradım zaten diğer marvel karakterleri kadar hasılat yapmamasıda belli bu yüzden benden eksi not aldı 10/7
shameless-inc
shameless-inc

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
transformers ın ardından benim için bir hayalkırıklığıydı. kötü espriler, ve türk filmi benzeri sahneler. 6/10
Dogus Yalçin
Dogus Yalçin

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çok üzgünün ama ben sevmedim...kesinlikle ilki daha ii di.Sadece görsel efektle olmuyo bu işler diyecem ama o yönden bile tatminkar değildi.Sadece Jessica Alba için filme gidilebilir diyenleri bile memnun etmeyecek bir film var ortada...Çünkü onu bile daha çirkin gösteremezlerdi herhalde...
dy
yeryuzu628
yeryuzu628

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film güzel başlıyor devamındada insanı sıkmıyo ama film tam hareketlenmeye bvaşlarken film bitiyo film çok kısa olmuş
en azından 15,20 dakka daha uzatmaları lazımdı gümüş sörfcüyle galactusun savaşında insan daha çok sey bekliyo
sinko1979
sinko1979

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
birinci bölüm sıradanken _ha stan lee nin düğüne gelmesi çok komikti-ikinci bölümde orta üst düzey bi aksiyon buldum şahsen. belki çok güzel bi film ama bu sene transformensla karşılaştırdığım zaman bana öyle geldi ...neyse gümüş sörfçünün karizmasına ve hatırınara yine de seyredilir.