Organize İşler
3,6

jamesbond-2
jamesbond-2

24 Aralık 2005 tarihinde eklendi
ben filmi çok beğendim çok değişik olmuş ayrıca çok komikti espriler çok iyiydi. cem yılmaz ın beyzbol topuyla yılmaz erdoğan ve adamlarına vurup dövmesi çok komikti. tolva çeviğin performansı iyiydi 8/10
fragilegirl
fragilegirl

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
filmin senaryosu olabildiğince zayıftı.zaten en eksik noktası da burası bana kalırsa.espriler havada kalmış.çok fazla bir şey beklemiyordum zaten..ortalama bir film bence.filmin sonu da daha farklı olabilirdi.fazla özenilmemiş gibime geldi.5/10
Majör-2
Majör-2

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu puanı hak etmeyen bir film.Neye göre puan verilmiş onu da anlamadım zaten.Görüntü olarak harika, oyunculuk olarak muhteşem, soundtrack olarak nefis bir film için bu puan çok acımasızca.Keyifle izleyeceğiniz müthiş bir komedi.DVD’sini edinin ki o müthiş İstanbul görüntülerinin keyfini çıkarın...9/10
RamsesII
RamsesII

24 Aralık 2005 tarihinde eklendi
açıkçası büyük bir merakla bekledim filmi..ve bügün izledim..tamam bir film yapılmış,para harcanmış emek verilmiş ama ne bileyim,sanki filmde bi eksik var..çok iyi olmuş diyemicem..
Stanley-2
Stanley-2

3 Mart 2006 tarihinde eklendi
Yılmaz Erdoğan artık Hollywood mantığını iyice kavramış durumda. bunun iyi mi kötü mü olduğu tartışılabilir. Evet; sinemamızın hareketlenmesi ve bir yerlere gelebilmesi için böyle işler yapılmalı. Hayır; bu kadar basit ve bildik yapılmamalı.Zaten yıllardır yaptığımız ve dünya sinemalarında da yapılanların kopyasını yapmakla çok fazla bir yere varamayacaz sanırım. filmi izlerken göreceksiniz ki ’herşey nasıl olması gerekiyorsa öyle’ mantığı hakim gibi duruyor(hikayenin gidişatından, filmin geçtiği ana mekanlarına kadar). oysa ki bir Vizontele, Organize İşler’e nazaran çok daha özgün bir yapıya sahipti(en azından anlattığı hikayesiyle).Bu durumda ben şöyle bir sonuca varıyorum: Hani vardır ya ’vakit geçirme filmi’ öyle bir havada seyrediyor film. bir bakıma bu da bir gelişme sayılabilir belki, hiç olmazsa kötü bir film değil.Önyargıyla yaklaşmayıp, gülmek için de kendinizi kasmazsanız tadına varabilirsiniz filmin. çok komik olmasa da ’sevimli’ bir film olmuş.(6)
thisisturkishempire
thisisturkishempire

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Güzel değil.Bu ve vizontele tuuba nın sonu olmamış.Gerçek bir filmin sonuymuş gibi etki etmiyor.Ben filmi izlerken öyle güçlü bir seneryo göremedim.
Burakrises
Burakrises

27 Eylül 2010 tarihinde eklendi
gerçektende güzeldi. özelliklede diyaloglar süperdi. filmde en sevdiğim diyaloglar.(cem yılmaz):şimdi sizin aklınızda 2 adet soru işareti var;bir dayak nedir ?,iki neden atılır?-parayı ver-eee arabatı kıza verdim,parayı sonra getiricek-araba nerde?-kızda-para nerde?-yarın getirecek-araba nerde?-kızda-para nerde?-yarın getirecek....10/8
gskaltay
gskaltay

28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
genel olarak baktığımızda eğlenceli bir film fakat beklentileri tam olarak karşılamıyo sadece cem yılmazın olduğu sahnelerde güldüm ben, adam konuşmasa bile gülüosun. yinede seyirlik bir film olmuş...10/7
alba42
alba42

17 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim en eğlenceli türk filmlerinden biri.
si-ar
si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
vasatın ötesine gecememiş bir film
Soner Ç.
Soner Ç.

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ben pek beğenmedim.tabii oyunculuklarını takdir ettiğim birçok oyuncu var bu filmde.mesela demet akbag.ama yılmaz erdoğana ısınamadım bir turlu.
bewhy-2
bewhy-2

28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Ben filmi pek beğenmedim açıkçası..Belki de Yılmaz Erdoğan'dan daha iyisini beklediğim için,çok şey bekleyerek gittim ve bu yüzden beklentilerimi karşılayamadı..Kastettiğim sanatsal anlamda birşey değil, yani ben filme gülmek için gittim ama 1-2 sahne dışında pek komik değildi bence.
Kptan Custo
Kptan Custo

7 Ocak 2006 tarihinde eklendi
güzel eğlencelik bir film ama kesinlikle doyurucu değil filmin en çok gülünen yeri cem yılmazın olduğu ve kendisinin hiç gülmediği sahneler oda zaten 2 sahnede var gelin siz anlayın gerisini bence 10/ 6 lık bi film iyi mısır yenir ve cola içilir
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Filmin yıldızı hiç bir oyuncu,yönetmen ya da senarist değil.Görüntü yönetmeni Uğur İçbak.İçbak’ın işçiliği dünyada bile pek az filmde karşımıza çıkacak cinsten.Film ise oldukça vasat.Sadece Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz’ın varlığı bir filmi izlemeniz iiçn yeterli neden değilse izlemeyebilirsiniz.
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Güzel ama, çok eleştirilen bir film...Harika değil, fazla iyi değil ama izlenecek, hoşça vakit geçirilecek bir film...