Organize İşler
3,6

echo20
echo20

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gayet güzel ve eğlenceli bi filmdi....neden puanı bu kadar düşük anlamadım:(
freecritic
freecritic

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Hayatımda ilk kez bir filmi izlemeden yorum yazmıştım .Film vizyona girdiği zamandı bu fakat Tv’de iki kez izledikten sonra yanıldığımı anladım.Çünkü hikayesi olan ve çok sıcak bir film bence .İstanbul manzaraları da çok güzel.Ben Vizontele’yi sevemedim bir türlü nedense.O yüzden bu filmi Vizontele’den çok daha fazla beğendiğimi söyleyebilirim.
iyomi
iyomi

26 Ocak 2006 tarihinde eklendi
çok merak edip de sinemaya gidip görülecek bir film değil. gidip görseniz de bir şey değişmez. istanbul manzaraları bir harika. şu an vizyonda olan 3 türk filmin içinde en izlenilebilir olanı bu sanırım. yine de fena değil.
rezo1903
rezo1903

25 Aralık 2005 tarihinde eklendi
cem yılmaz toplam 10 dk. sahne almış güldüğüm sahne sayısı 10 dk. Tabi yılmaz erdoğanı takdir ediyorum ama bana göre yaptığı en kötü film. inşallah bi dahaki filmde telafi eder ve cem yılmaza daha çok rol ayırır.
yasinguven42
yasinguven42

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Mükemmele yakın bir film. Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz olduktan sonra daha ne olsun???
enesnail
enesnail

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
bence çok güzel. müzikleriyle replikleriyle dilimiz dolanan bir film oldu. bye bye hepiniz, organiz işler bunlar müzikleri. cem yılmazın plazma espirisi, bacımsın espirisi .aklımızda bu denli yer eden bir filmin puanı neden bu kadar düşük. kamera çekimleri de oldukça iyiydi ama senaryo basit kaldığından kurtaramıyor sanırım. sahne sahne ele alacaksak bence çok iyi bir film.
sezen6348
sezen6348

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Türk sineması adına böyle başarılı filmleri görmek gerçekten güzel.Yılmaz Erdoğan Cem Yılmaz gibi seyircinin nabzını çok iyi tutuyor.Kahkaha tufanı yaratan
bir konusu var diyemem ama çok harika ve diilerden uzun süre düşmeyen espileri ve kaliteli replikleri var.C.Yılmaz için rolün kısa olmasından dolayı eleştriler vardı ama Karekterlere baktığımızda "müslüm" den başka kendisine uygun bir karakter yokmuş gibi görünüyor.
BKM oyuncularının kalitesi zaten tartışılamayacak kadar mükemmel.Fakat bence aynı karakterlerin bulunduğu bu tarz projelerde ben; aralara yeni yüzlerin de serpiştirilmesinden yanayım.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Google Earth vari görüntüleri ile bize masalsı bir İstanbul yolculuğuna çıkartmıştı Yılmaz Erdoğan...
Demirtas
Demirtas

27 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Yorumlara bakıyorumda genel kanı filmin iyi olmadığı yönünde. Ben bunu sadece ve sadece beklentiye yoruyorum. Film bugün sessiz sedasız vizyona girse eminimki çok beğenilir. Ama film vizyona girmeden öyle bir yaygara koptuki film hakkında herkes büyük beklentiler içine girdi. Halbuki büyük bir zevk ve keyifle izledim. Bence çok hoş bir filmdi.
1983gs
1983gs

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ben begenmedim yani ilginç olmaya çalışılmış ama pek başarılı olmamış vizontele bundan daha başarılıydı gerek konusu gerekse cekimleri açısından ...
hilkayist
hilkayist

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
şu yüzdelik ortalamayı düşürenlere anlam veremiyorum..
nasıl bir film bekliyorlar
oyunculuk mükemmel
senaryo Türkiye'nin gerçekleriyle dolu..
gerçekleri filme yansıtma süper..
ee..?!
çok eğlenceli güzel bir film izledim
sinemaya gitmeye değdi
bir çok arkadaşında değindiği gibi İstanbul manzarası yeter..
iyi seyirler../9
hilalhosgor
hilalhosgor

8 Ocak 2006 tarihinde eklendi
beklediğim gibi değildi.ben daha farklı düşünmüştüm.hiç değilse biraz komiktir diye düşünmüştüm.ama komikliği bi kenara bırakırsak fena deil.
iremma-gs
iremma-gs

25 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Olmamış , olmamış olmamış....Tamam bazı yerleri gerçekten komikti güzeldi ama ben mi çok şey bekleyerek gittim bilmiyorum beklediimi hiç veremedi bu film bana.Bu kadar usta bi araya gelmiş film vasatın üstüne çıkamamış hayret eilecek bi olay gerçekten..Filmdenm çok bi şey beklemeyerek giderseniz belki hoşunuza gider ama siz de benim gibi tüm o yapılan reklamlardan etkilenip müthiş bi film bekliosanız hiç gitmeyin derim ben çünkü yok öle bişey bi kere cem yılmaz direkt yardımcı oyuncu rolünde ama sağolsun yine filmdeki en komik ssahneler onun eseriydi..Altan Erkekli çok ikinci planda kalmış oyunculuğunu tam sergileyememiş -ki bence şu anda Türk sinema ve tiyatrosunun en kalite oyuncularından bi tanesi kendisi- son olarak Tolga Çevik'i tebrik etmek istiorum gerçekten tüm film boyunca müthiş oynamış helal olsun ...Umarım yılmaz erdoğan bi dahaki sefere bizi hayal kırıklığına uğratmaz ve tıpkı vizontele gibi bi filmle çıkar karşımıza organize işler ona yakışmıyo çünkü....
deep-merve-chad
deep-merve-chad

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
filmdeki istanbul sahneleri gerçekten çok güzeldi. film tam istediğim gibi diildi ama genede biraz komıkti
suadiyekartali
suadiyekartali

9 Mart 2011 tarihinde eklendi
kahkahalara boğmasada mütevazi bir komedi olmuş güzeldi...
10/7.5