Organize İşler
3,6

ilsalaron
ilsalaron

23 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Hakikaten bu BKM’yi, ekibini ve tabii ki Yılmaz Erdoğan’ı kutlamak gerekiyor. Çok başarılı işlere imza atıyorlar, bu da bunlardan biri çok başarılı bir film yine. Ne ararsanız var; komedi deseniz müthiş, macera gırla, romantizm, duygusallık ne arasanız var komple bir film adeta. Ve de bu filmde kullanılan, özellikle benim gibi ,İstanbul’a hasret biri için, güzel şehrimizin öyle bir panoramik kuş bakışı çekimleri var ki inanın bana abartmadan söylüyorum değme belgesellere taş çıkarır. Filmin uzunluğu açıkçası sarsmasın sizi, zira uzunluğu hisetmiyorsunuz bile. Filmde eleştireceğim sadece iki nokta var, biri filmle ilgili; bana göre ilk açılış sahnesi orada kullanılması ilk başlarda manalı gözükse de, film bittiğinde o sahnenin ilk açılış sahnesi olmasının ne anlamı var dedirtti bana, bence biraz Cem Yılmaz’ın reklamı olmuş, bana göre gereksiz bir düşünce. İkinci eleştirim ise genel, bana göre Yılmaz Erdoğan ve BKM ekibinin filmlerde yaptığı tek hata, Cem Yılmaz kilit rollerde oynatılmasına rağmen, bir figuran’dan daha az rol alıyor adeta; ya Cem Yılmaz bir başrol karakteri kadar rol alsın, ya da hiç almasın; inanın bana böyle bir komedyene yazık ediliyor. 8/10. Saygılar.
boldheart
boldheart

25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Film öncelikle sınıfı geçer güzel ve komik bir film bazı eksiklikleri yok değil ama bunlar fazla sırıtmıyor cem yılmaz filmde az yer alsada öz yer almış çok çok komik olmasada keyifle izlenir haksız eleştiriler yapmamak gerektiğini düşünüyorum izlemeyenlere tavsiyemdir
selenyildiz1992
selenyildiz1992

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence abartılacak kadar güzel ve komik değildi normal bi filmdi ama nedense herkes çok abartıyo sadece bi kaç sahne iyiydi
Jet-Li-2
Jet-Li-2

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Müzikler oyunculuklar mekanlar herşey harikaydı..Cem Yılmazı Arif karakterinden sonra ilk defa bi rola bu kadar ısınmış olarak gordum..Bence süperdi.
omermrb
omermrb

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok iyi bir film değil.ama klasik olarak cem yılmazın olduğu sahneler seyredilir.vizontele kadar başarılı da olmamış.zaten yılmaz erdoğan ve ekibi belli.biraz yeni leri alması lazım.daha başarılı olur.
haylan-18
haylan-18

27 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Sabırsızlıkla beklediğim filmi sinemaya girdiği gün izledim.Ama hüsrana uğradım .Zaman geçirmek için izleyebilirsiniz.
jokerr-2
jokerr-2

6 Mart 2007 tarihinde eklendi
bekledigim kadar iyi degil.y.erdogan gora’nın gişe rekorunu geçmek için cem yılmazı oynatmış ama o da çok az sahnede var
oguz0142
oguz0142

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ben bu filme ve yılmaz erdogan a bitiyoru^^m
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
iLk vizonteLe den sonra yiLmaz erdogan dan hep super fiLm yapar umudu wardi icimde ama kotu denmesede ii de degiLdi bu fiLm...
Eren Yenigün
Eren Yenigün

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
Çok iyi deil ama istanbul görüntüleri ile işi bitirmişler eğlenmek için izlersiniz vasat...
miroozkan87
miroozkan87

25 Aralık 2005 tarihinde eklendi
yapılan yorumlarda filmi doğrulayan birkaç yorum yakaladım yani olay ne bekleyip ne bulmada bağlı...yılmaz erdoğanın stilini cok bilen biri olarak ben beklediğimi aldım ewet fazla speküle edilen bir filmdi ama ben böyle olacağını bekliyordum...şahsım adına konuşursam çok beğendim konu güzeldi espiriler çok anlamlı yerinde ve kömikti arkadaşlar nasıl espiri bekliyorladı bilmiyorum ama espiri anlayışlarımız belliki hiç uyuşmuyor...istanbul'u harika anlatan bir film özelliğini de taşıyor tüm güzellikler dolu dolu kullanılmış arka fonda gezinen muhteşem soundtracklarda cabası...benim acımdan yılmaz erdoğan senaryosuyla olsun oyuncu kadrosunun kaliteli oyunuyla olsun film konuşmuş.Yurt dışında da türkiyeyi çok iyi temsil edebilcek bir film...başarı kazanmaz ama istanbulu göğe çıkartır.bir de şunu söylemek istiorum yılmaz erdoğan ile tolga çevik'in bir konuşma sahnesinden sonra çalan müzik harikaydı:türkü ile jazz emprovizasyonunun karışımı harikaydı bayıldım..!
sasili
sasili

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
çıktığı donemde pek haber olan film eminimki şuan kimsenin hatrında değil belkide tek akla gelen nilin aynı adlı şarkısı.
burcuarslan85
burcuarslan85

9 Ocak 2006 tarihinde eklendi
klasik yılmaz erdoğan.başarısız değil.ama yenilemiyor kendini.altan erkekli ve demet akbağ iyiydi ve yakısmıslardı rollerine.espriler bir demet tiyatro tadındaydı.ebru akel niye oynamıs anlamadım.sırf oynaması için rol yazılmıs.basak köklükaya az rolü olmasına ragmen ben burdayım.böylede bir oyuncuyum diyor resmen.yılmaz erdogan komediye biraz ara verip dram filmi çeksin.bence.basarılı olacagından eminim.
gokhan-tuncelli
gokhan-tuncelli

25 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bende gösterime girdiği ilk gün izledim,yılmaz erdoğanı duyunca çok güzel bir film olacağını düşünüyordum fakat beklediğim gibi olmadı.yinede güzel bir film ve izlemenizi tavsiye ederim ayrıca cem yılmazı tanımasam mafya babası zannederdim(rolünü gerçekten çok güzel oynamış).
spudwebb
spudwebb

28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Bu siteye film yorumları bölümü koyulduğuna göre buraya filmle ilgili düşüncelerimizi yazmak en doğal hakkımızdır!..
Yani kimsenin buraya yazı yazmakla yönetmen olduğu falan yok!..
Ya bir filme sırf görüntüleri ve müzikleri güzel diye gidilmezki!..
Bu film komedi-aksiyon filmiyse bu türün gereklerini yerine getirmesi lazımdı!..
İşlediği konuyu ne kadar anlatabildiğide cabası!..
Biz her çıkıan filme aa çok güzel olmuş dersek ve eleştiri yapmazsak böyle filmler gelmeye devam edecektir!..