Organize İşler
3,6

swindler-ar
swindler-ar

23 Aralık 2005 tarihinde eklendi
film izlenmeye deger olmus. Acıkcası bişey eklemeden de gecemeyecegim . Film cok komık deil. Komik sahneler tabiki var . Aslında filmde komikligin yanında duygusallık da mevcut. Bu da bence filmi izlenilebilir yapmıs. Hele superman karakteri gusel oturmus .
yusufkasap
yusufkasap

23 Aralık 2005 tarihinde eklendi
dereyi görmeden paçaları sıvadım tabi bir sebebi var web sitesine girince anlarsınız. sadece o sitede istanbulda yapılan sanal yolculuk bile filme destek vermek için yeterli. tabi fazla beklentili olmamak lazım sonra tadı kaçar. ama site harika.
yapayzeka
yapayzeka

22 Aralık 2005 tarihinde eklendi
hic begenmedim filmi daha ii olablrdi harcanan butceye yazik oldu dah ii bi seyeler beklyrdum hic bi sey bulamadim bu filmde bos vaktiniz harcamaya degemz yilmaz erdgondan daha ii si bekelrdim hayal kirikligi tamamen
kral-arthur-1
kral-arthur-1

18 Aralık 2005 tarihinde eklendi
yılmaz erdogan ve cem yılmaz yıne organıze bı seyler yapmıs ve sınema tarıhıne damgalarını vurmaya hazırlanıyolar ama en buyuk bomba sınemanın kapısında bı ambuolans beklıcek ve gulme krızıne gırenlere mudahele edıcek o yuzden rahat olabılrsınız
alenmac983
alenmac983

24 Kasım 2005 tarihinde eklendi
en azından işlerini iyi yapıyorlar ve senin deyiminle arpayı hakediyorlar. onlardan bir Jim Carrey olmalarını yada artık zengin denilen sanatçılardan ( ki en azından bunlar sanatçı ) sanat filmi yapıp boşa zaman harcamalarını bekleme. onlar istese bile menejerleri izinb vermez yine para getirmeyecek işlerle uğraşamazlar.

Bence Yılmaz Erdoğan sinamamızın ufkunu en genişleten adam.
erguvenmurat
erguvenmurat

21 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz önemli bir roldeyse, yani Vizontele'deki gibi yardımcı rollerden birinde değilse, Cem Yılmaz için gidilir bu filme. Ama işin içinde Yılmaz Erdoğan olunca G.O.R.A gibi çılgın bi film beklemiyorum açıkçası. Daha bi aile filmi tadında bişey olucaktır.
sdesticioglu
sdesticioglu

16 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Filmin ticari açıdan başarılı olacağı kesin,harcadıkları 5 milyon doları fazlasıyla geri alırlar.Umarım hırsız var gibi bir fiyaskoyla sonuçlanmaz.Gerçi cem yılmaz gibi bir faktörün olması çok şeyi değiştirebilir,örneğini ilk vizonteledede görmüştük,merakla bu filmi bekliyoruz.
dj-tiesto71
dj-tiesto71

5 Kasım 2005 tarihinde eklendi
öncelikle şunu söylemeliyim cem yılmaz bir filmde oynuyosa o film izlenir ve beğenilir kim ne derse desin artı bunu garantileyen yılmaz erdoğan da var bu ikilibile bir film için yeterli onlara teşekkür ediyorum hep birlikte olsunlar iyi işler yapacaklardır bundan eminim
msyz
msyz

22 Eylül 2005 tarihinde eklendi
güzel bir fil olacağını düşünüyorum. ama bana göre Yılmaz bey kendine de rol vermeliydi. onu izlerken daha fazla keyif alıyorum. filmi izledikten sonra da filme yönelik eleştiri yapmayacam. sırf yılmazbeyin hatırı için.....
The-Erinch
The-Erinch

6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
az bucuk dergi vb. okudum film hakkında..gerçekden yılmaz erdoğanı gene başarıya ulaştırıp,yeni bir gişe rekoru kırmasını sağlayacak düzeyde olduğu inancındayım!!! göz kamaştırıcı kadrosu ve günümüze gönderme konusu ve türk milletinin en çok sevdiği tema..Komedi!!!kısa zamanda vizyonda izleyebilme umuduyla,daha nice iyi filmlere herşey türk sineması için! saygılarla...
istanbulengin1977
istanbulengin1977

5 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Abi yapsın eline yakışıyor film yapmak. İki vizonteleyle yeteneğine. Bana Bir Şeyhler oluyorla da zekasına hayran kaldım Yılmaz Erdoğan nın. Belgesel çekse onu bile izlerim. Saygılar