Organize İşler
3,6

yyeditepeli
yyeditepeli

2 Mart 2006 tarihinde eklendi
Genel anlamda beğenmedim..Filmi izlerken ne zaman konuya girecek diye bekledim durdum ama ne diyim yine de türk sinemasına bi katkıdır ellerine sağlık...
kkubkub
kkubkub

22 Şubat 2006 tarihinde eklendi
bu ülkede insanların popülaritelerini kullanarak insanları sömürmesine dayanamıyorum artık!
yılmaz erdoğanda bu insanların arasına katılmıştır yaptığı bu filmle.. filmde ne bir konu ne bir karakter war? herkesi oynatıcam diye filmdeki insanları boş ve gereksiz hale getirmeyi başarabilmiştir!!film öyleki bir oyuncu(!) geçiyor ne adı var ne repliği var ama film afişinde en önde!!!bu ne büyük çelişki!!filmin sonununda alelade sırf bitirmiş olmaz için bitirilmeside izleyicinin gözünden kaçmıyor..film bütünüyle sansasyondan ibaret.türkler iyi filmlere imza atamazmı? elbette ki atabilir bunun en büyük örenğinide babam ve oğlumda gördük!gerçek sanat budur!ne fazla para akıtılmıştır,ne silahlar patlamıştır,nede film kana bulanmıştır!!!ben yılmaz erdoğanın böylesine basit filmlerle karşımıza çıkması kendisi açısından büyük bir kayıp olarak görüyorum..
melani-alma
melani-alma

10 Şubat 2006 tarihinde eklendi
film süper kadrosu yeter zaten yılmaz erdogan demet akbag cem yılmaz altan erkekli daha biçok güzel iyi oyuncu tiyatrocu toplannmış daha ne olsun süüüppppeeeerrr.
janej-2
janej-2

10 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Vizontele serisinden sonra bu film bende hayal kırıklığı yarattı.Çok dağınık bir senaryosu var.Oyuncu kadrosu çok kalabalık.Bir kargaşa bir gürültü..Filme güzel hatun kontenjanından dahil edilen Ebru Akel çok eğreti durmuş.Gene aynı kontenjandan faydalanan Berrak tüzünataç çok gereksiz.Başak Köklükaya o kısacık rolünde dahi oyunculuğunu konuşturmuş.
Özgü Namal,Demet Akbağ,Altan Erkekli gayet iyi.Cem Yılmaz da öyle.
İzlerken eğlendim.Ama yılmaz erdoğan sanki kolaya kaçmış.zarar etmemek için bir dolu ünlüyü filme doldurmuş.Cem Yılmaz ı kısa bir rolle de olsa filme dahil ederek onun hayran kitlesini de çekmeyi başardı.Yine de görülmeye değer..
Redblack
Redblack

9 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Evet gene bir Yılmaz Erdogan filmi karsımızda vizontele serilerinin yükselisinin yanında tam aksine bir çöküs filmi. Filmde görselligin filmin konusunun önüne geçmesi ve bazı yerlerde abartılması elde olan malzemeninde farklı bir biçimde kullanılmasına ve sonucun bir hüsran olmasına yol açmış. Bütün bu olumsuzlukların yanı sıra Türk sinemasındaki ilklerden biri olan kurgu ve renklendirme teknigi ilede gene farkını ortaya koymakta
tunaferit
tunaferit

4 Şubat 2006 tarihinde eklendi
yılmaz erdoğan tiyatro kökenlidir, senaryoda güzel şeyler yakalamış ama arada bıraktığı boşlukları ona yakıştıramadım. filmde canlandırdığı karakterin eski karısıyla ve sevgilisiyle ilişkileri yeterince çözümlenememiş, özellikle karısının ona dönüşü çok zorlama olmuş bence. yine de yılmaz erdoğan insanları nasıl güldüreceğini çok iyi biliyor. filmi izlerken hiç sıkılmadım, izlediğime de pişman olmadım.
comic-girl
comic-girl

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
başrolde istanbul! sırf o muhteşem manzaraları seyretmek için bu filme gidilir bence. görüntüler çok iyi. espriler kıvamında ama salondan çıkınca akılda kalmıyo maalesef. hoş bir film ama bekleneni vermiyor başlarda. haa unutmadan demet akbağ ve altan erkekli nin oyunculuklarını çok beğendiğimi söylemeliyim. gerçekten iyiydi. müzikler de iyiydi. ii filmmiş aslında yaw. düşündükçe aklıma geliyor:)
teslaxxx
teslaxxx

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
bence vizontele 1 ve 2'den kat kat güzel bir film çekmiş yılmaz erdoğan. İstanbul manzaraları çok kullanılmış diye epey bir eleştiri alıyor ama o kadarda fazla ve gereksiz değil aslında. Cem yılmazın sahneleri çok komik deniyordu fakat ben pek komik bir Cem Yılmaz sahnesi göremedim. Bunlara ek film pek sıkıcı değil ama konu bakımından da oturmuş değil. Yılmaz Erdoğanın oyunculuğu ise tiyatro oyunculuğunu aşmış değil. Adam ya tiatroyla sinama oyunculuğunu birleştirip yeni bişey yapmaya çalışıyo ya da sinamanın farklı bişey olduğunu fark edememiş. Bence Yılmaz erdoğan iyi bir tiyatrocu, sinamaya pek bılaşmasın.
verbalkint92
verbalkint92

29 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Yılmaz Erdoğan’dan hayalkırıklığına uğradığım bir film.Senaryosu üzerinde pek düşünülmemiş, baştan savma bir iş çıkmış ortaya.Birçok karakterin öylesine yazıldıgını,filmin manyetiğine hiç bir etki etmediğini de belirtmeliyim.Yılmaz Erdoğan’ın niyetini,anlatmak istediğini anlıyorsunuz ama o anlatabildiği için değil,kendi birikimlerinizle.İstanbul’da sosyal ortamlardaki temel sorunları,eşitsizlikleri,insanların kaybedişleri üzerine eleştirileri üstünkörü,anlaması zor,kopuk kopuk ve de silik.Vizontele’lerdeki anlatım zenginliğini,müthiş karakter çalışmasını,eleştiri yeteneğini bu filmde göremiyoruz.Sonuçta seyirciyi içine alacak bitirilmemiş bir hikaye ve derinlerde bogulan anlatımı ile beraber senaryoda ara ara güzellikler içerse de yönetmenin sosyal eleştiri hevesi bunca yıkıcı unsurların arasında buhar olup uçuveriyor...olmamış!
iyomi
iyomi

26 Ocak 2006 tarihinde eklendi
çok merak edip de sinemaya gidip görülecek bir film değil. gidip görseniz de bir şey değişmez. istanbul manzaraları bir harika. şu an vizyonda olan 3 türk filmin içinde en izlenilebilir olanı bu sanırım. yine de fena değil.
zeynepdurmaz-427
zeynepdurmaz-427

25 Ocak 2006 tarihinde eklendi
yaa beğenip beğenmemek kişiye kalmış ama ben gereksiz kişi bulamadım süper olmuş konu kısa olduğu için istanbul tanıtımına yer verilmiş ama özellikle tolga çevik'i çok başarılı buldum başka filmlerle karşımıza çıkmasını bekliyorum yılmaz erdoğan'la cem yılmaz'ın aynı yerde olmasından da gayet memnun kaldım ama cem yılmaz daha az sakalla daha iyi olurdu bence;-)
murataroo
murataroo

22 Ocak 2006 tarihinde eklendi
bkm yine harikalar yaratmıs tamam mükemmel bi flim olmayabilir ama oyunculuk çok iyi ve ayrıca flimi izleyip istanbula aşık olmayan varmıdır acaba inanın istanbul ancak bukadar güzel çekilir ve gösterilir görüntüler istanbul tanıtımı için kullanılabilir
gunkaragoz
gunkaragoz

21 Ocak 2006 tarihinde eklendi
aslında fragmanda en güzel şekilde anlatılıyor film. en güzel espriler fragmanda bence! : ) sırf istanbulu anlatmak için bir film olsa ancak bu kadar güzel çekilebilirmiş. aynı zamanda beton blokların ne güzel yükseldiği de açıkça görülüyor! oyuncularının ve senaryosunun kalitesi türk sinemasının ortalamasının üstünde "vizontele"ler kadar iyi olmasa da izlenmesi gerekir. "araklayan-araklanan-organize eden insanlar" üçgeni güzel anlatılmış.
atillo
atillo

21 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Fİlm yer yer komik sahneler içermekte fakat bütünlük olarak parçalar yerine tam oturmamış özellikle filmin sonu çok basit oldu...
conq-2007
conq-2007

21 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Gece son seansa dün gitme fırsatı bulduğum bu film, uzun zamandır ailemin yanına gitme fırsatı bulamadığım için tek gitme sebebimdi :) kış kıyamet ortasında, özellikle beyoğluna dair sıcak sımsıcak görüntüler ve olağanüstü manzara görüntüleri filmi çekici kılan unsurla arasında. Filmde uzun zamandır dinlemediğim çoğunlukta brooklyn funk essentials "in the buzzbag" albümü şarkıları içinde ne kadar teşekkür etsem az gerçekten :) (10/7)