Organize İşler
3,6

fragilegirl
fragilegirl

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
filmin senaryosu olabildiğince zayıftı.zaten en eksik noktası da burası bana kalırsa.espriler havada kalmış.çok fazla bir şey beklemiyordum zaten..ortalama bir film bence.filmin sonu da daha farklı olabilirdi.fazla özenilmemiş gibime geldi.5/10
omermrb
omermrb

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok iyi bir film değil.ama klasik olarak cem yılmazın olduğu sahneler seyredilir.vizontele kadar başarılı da olmamış.zaten yılmaz erdoğan ve ekibi belli.biraz yeni leri alması lazım.daha başarılı olur.
jeyjey83-2
jeyjey83-2

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
okadar ünlü adamların paraların harcandığı film böyle olmamalıydı umduğumu bulamadım ama herşeye rağmen komik yerleri vardı cem yılmazın olduğu yerler tabikide...
gaffur030685
gaffur030685

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
yılmaz erdogandan beklemeyecegim kadar kötü bir film.elindeki oyuncuların özelliklerini, oyun kabiliyetlerini ortaya cıkarabilecek seneryoya sahip degil.sinemada izledim ve hiç begenmedim.sadece görüntüleri cok iyi ama sadece görüntü için izlenece gibi degil.
umuty90
umuty90

10 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Filmde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Filmin tek iyi yanı herhalde Cem Yılmaz'dı. Vizyona girer girmez ilk gün gittiğim için nasıl bir şey olacağına dair şüphelerim vardı ama genel olarak iyi bir film beklerken Yılmaz Erdoğan'ın Vizontelelerini aratacak bir filmle karşılaştım. Verdiğiniz paraya değmeyecek bir film bence
Stanley-2
Stanley-2

3 Mart 2006 tarihinde eklendi
Yılmaz Erdoğan artık Hollywood mantığını iyice kavramış durumda. bunun iyi mi kötü mü olduğu tartışılabilir. Evet; sinemamızın hareketlenmesi ve bir yerlere gelebilmesi için böyle işler yapılmalı. Hayır; bu kadar basit ve bildik yapılmamalı.Zaten yıllardır yaptığımız ve dünya sinemalarında da yapılanların kopyasını yapmakla çok fazla bir yere varamayacaz sanırım. filmi izlerken göreceksiniz ki ’herşey nasıl olması gerekiyorsa öyle’ mantığı hakim gibi duruyor(hikayenin gidişatından, filmin geçtiği ana mekanlarına kadar). oysa ki bir Vizontele, Organize İşler’e nazaran çok daha özgün bir yapıya sahipti(en azından anlattığı hikayesiyle).Bu durumda ben şöyle bir sonuca varıyorum: Hani vardır ya ’vakit geçirme filmi’ öyle bir havada seyrediyor film. bir bakıma bu da bir gelişme sayılabilir belki, hiç olmazsa kötü bir film değil.Önyargıyla yaklaşmayıp, gülmek için de kendinizi kasmazsanız tadına varabilirsiniz filmin. çok komik olmasa da ’sevimli’ bir film olmuş.(6)
janej-2
janej-2

10 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Vizontele serisinden sonra bu film bende hayal kırıklığı yarattı.Çok dağınık bir senaryosu var.Oyuncu kadrosu çok kalabalık.Bir kargaşa bir gürültü..Filme güzel hatun kontenjanından dahil edilen Ebru Akel çok eğreti durmuş.Gene aynı kontenjandan faydalanan Berrak tüzünataç çok gereksiz.Başak Köklükaya o kısacık rolünde dahi oyunculuğunu konuşturmuş.
Özgü Namal,Demet Akbağ,Altan Erkekli gayet iyi.Cem Yılmaz da öyle.
İzlerken eğlendim.Ama yılmaz erdoğan sanki kolaya kaçmış.zarar etmemek için bir dolu ünlüyü filme doldurmuş.Cem Yılmaz ı kısa bir rolle de olsa filme dahil ederek onun hayran kitlesini de çekmeyi başardı.Yine de görülmeye değer..
teslaxxx
teslaxxx

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
bence vizontele 1 ve 2'den kat kat güzel bir film çekmiş yılmaz erdoğan. İstanbul manzaraları çok kullanılmış diye epey bir eleştiri alıyor ama o kadarda fazla ve gereksiz değil aslında. Cem yılmazın sahneleri çok komik deniyordu fakat ben pek komik bir Cem Yılmaz sahnesi göremedim. Bunlara ek film pek sıkıcı değil ama konu bakımından da oturmuş değil. Yılmaz Erdoğanın oyunculuğu ise tiyatro oyunculuğunu aşmış değil. Adam ya tiatroyla sinama oyunculuğunu birleştirip yeni bişey yapmaya çalışıyo ya da sinamanın farklı bişey olduğunu fark edememiş. Bence Yılmaz erdoğan iyi bir tiyatrocu, sinamaya pek bılaşmasın.
atillo
atillo

21 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Fİlm yer yer komik sahneler içermekte fakat bütünlük olarak parçalar yerine tam oturmamış özellikle filmin sonu çok basit oldu...
sober-minded
sober-minded

13 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Yılmaz erdogan ilk kez beni hayal kırıklıklıgına ugrattı. Hollywood da gosterilen sıradan filmlerden biri olmus Organize işler... Filmin tek guzel yanı İstanbul un guzelliği gosteren sahnelerin coklugu...
mcanakman
mcanakman

5 Ocak 2006 tarihinde eklendi
filmin ilk 15 dk gayet iyi espiriler güzel ama sonrakii 40-45 dk sıkıcı nerdeyse sinemada uyayasım geldi filmi hiç beğenmedim sadece belli başlı espireler ve tabikide cem yılmaz faktörü var cem yılmaz da olmazsa o filmi zor izlenirmişş biraz çok daha iyi film olabilirdii
crazytotem
crazytotem

5 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Belki Reklamların Etkisi İle belkide oynayan kişilerin etkisi ile büyük beklenti ile gittiğim filmde tam bir hüsran. çekimler güzel. oynayanlar güzel. ama AZ KOMİK......
kysn
kysn

4 Ocak 2006 tarihinde eklendi
organize işler türk sineması için bir başyapıt olmayacak ama sinemamız adına hoş ve eğlenceli bir film. fazla kasmadan kafa dağıtmak için ideal. yavaş yavaş bir yılmaz erdoğan stilide oluşmaya başlamış gibi. bu arada cem yılmaz'a abartısız oyunculuk pek bi yakışıyo... tadından yenmedi valla:))
abiya
abiya

3 Ocak 2006 tarihinde eklendi
İlk önce neden bu kadar İstanbul reklamı var diye birazcık kızmış beğenmemiştim çünkü bir sinema filmi için abartı derecesinde ancak daha sonra filmin birçok avrupa ülkesinde de gösterime gireceğini öğrendiğimde oldukça yerinde buldum. bu film sırf gülünsün diye yapılmamış, oscar almak için yapılmamış, birilerine oyunculuk için deneme tahtası olsun diye yapılmamış, sırf birilerine para kazandırsın diye yapılmamış, (daha ne kaldı, ha bi de) sırf silm olsun diye de yapılmamış. Bu film içinde epey (güzel) öğe barındıran (ki bu aslında sinemasal olarak çok da doğru ve başarılı olmadığı anlamaına gelebilir) bir çeşni ürün. Bi de (belki de) tanıtım amaçlı o harika görüntülerin konması baya ii olmuş bence. Gerçekten insanın ağznı sulandıracak görüntüler var çünkü.
Aslında bu görsellik için "adam bi helikopter kiralamış paso memleketi çekmiş" gibi bir yorum yapmak içimden geçmedi değil ama bu film kesinlikle bundan daha fazlası olabilmiş. :-)
başarılarının devamını...
trumaneo
trumaneo

2 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Filmi hiçbir kategoriye koyamazsınız! ;)
Aksiyon desen değil,komedi desen değil,dram desen değil;sizn aklınıza ne geliyorsa o da değil! :)

Ben bir ara,daha doğrusu ilk yarının sonlarına doğru bir baktım;dalmışım gitmişim güzeL İstanbuL görüntülerine v müziğe!Gerçekten mükemmel görüntiler alınmış v ancak Brooklyn Funk EsentiaL müzikleri böyLe görüntülerle birlikte giderdi..
Konusuz ama Başak Köklükaya'yı görmek adına gidin derim ben! :)
Yok yok gitmeyin;görmeyin;ya da giderseniz kapatın gözlerinizi O çıkınca.. >:/