Organize İşler
3,6

RamsesII
RamsesII

24 Aralık 2005 tarihinde eklendi
açıkçası büyük bir merakla bekledim filmi..ve bügün izledim..tamam bir film yapılmış,para harcanmış emek verilmiş ama ne bileyim,sanki filmde bi eksik var..çok iyi olmuş diyemicem..
ibrahim1124
ibrahim1124

24 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Öncelikle şu sorunun cevabını bulmak lazım bir suç filmi çekiyorsunuz ve bu film komik olmalı?Peki böyle bir film ne kadar komik olabilir?Bence bundan daha komik olamaz.Organize işler gerçekten güzel bir film böyle konulu bir filmden ancak bu kadar güzel bir şey çıkar.Emeği geçen herkesi tebrik eder gitmenizi tavsiye ederim.
Seyhan D.
Seyhan D.

24 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Öncelikle Türk yapımı film.gitmek lazım.ama büyük beklenti ile giderseniz benim gibi,biraz hayal kırıklığına uğrarsınız.Öncelikle sürekli gülmeyi beklemeyin.Gülüyorsunuz ama sadece gülmeyi beklemeyin.Daha çok mesaj var filmde.İlk bölümün yarısı reklam kalan yarısının yarısı da İstanbul görüntüleri.Ama ikinci bölüm bu açıkları kapatıyor.Güncel filmlere göndermeler var biraz ve birazda Amerikan filmlerine.bence seyredin sadece Türk yapımı bile olması seyretmeye değer.
abdullahbengi
abdullahbengi

24 Aralık 2005 tarihinde eklendi
walla arkadaslar fılmden cok da bı sey beklemeyın.kesınlıkle fılm beklentılerınızı karsılamayacak.ustelık gulmekten yerlerede3 yatmıyacxksınız.olayda kahramanlar cok senaryo az .acıkcası tatmın etmeyen bı senaryo.cok basıt işlenmiş herşey.hemen hersey sonuca bağlanmış.bence 5/10 bıle zor hak ede bu fılm
apsuva4
apsuva4

24 Aralık 2005 tarihinde eklendi
İstanbulu cidden çok güzel görüntüleyen film. Bu filmden cidden çok güzel bir turistik tanıtım filmi olabilir.Onun dışında film abartıldığı kadar güzel değildi özellikle ilk yarı sıkılabilirsiniz bile ama neticede izlenip görülmesi gereken farklı bir film.İyi seyirler...
ertunckaplan
ertunckaplan

23 Aralık 2005 tarihinde eklendi
film o kadar iyi değil bence ben daha komik olmasını beklerdim.yılmaz erdoğan bu kadar basit film yapmamalıydı
The-Erinch
The-Erinch

6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
az bucuk dergi vb. okudum film hakkında..gerçekden yılmaz erdoğanı gene başarıya ulaştırıp,yeni bir gişe rekoru kırmasını sağlayacak düzeyde olduğu inancındayım!!! göz kamaştırıcı kadrosu ve günümüze gönderme konusu ve türk milletinin en çok sevdiği tema..Komedi!!!kısa zamanda vizyonda izleyebilme umuduyla,daha nice iyi filmlere herşey türk sineması için! saygılarla...