Organize İşler
3,6

Gürkanalp Çetinkaya (CosmicKinG)
Gürkanalp Çetinkaya (CosmicKinG)

29 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
en iyi türk filmi bayıldım 2. film kadar çok komedi yok fakat drama yönü ve seyir keyfi muhteşem film sizi çok güzel içine alıyor
Mehmet K
Mehmet K

11 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Film çok güzeldi.çok begendim. Tüm oyuncular harika bir performans çıkarmış.Büyük ihtimal 2 yıl sonra 3. Süde çekilir çünkü filmin son sahnesinde Yılmaz Erdoğan öyle bir mesaj veriyor.
Yüzyılın komedi filmi
Nur D
Nur D

2 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Filmi oyuncu kadrosundan dolayı tercih ettim. İnsanı içten içe eğlendiriyor çoğu Türk filminin kat kat üzerinde bir senaryo ve oyunculuk söz konusu gitmelisiniz. 9/10
Jet-Li-2
Jet-Li-2

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Müzikler oyunculuklar mekanlar herşey harikaydı..Cem Yılmazı Arif karakterinden sonra ilk defa bi rola bu kadar ısınmış olarak gordum..Bence süperdi.
samet-tuzcu
samet-tuzcu

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Sinemadan Yılmaz Erdoğana tekrardan hayran olarak çıktığım bir filmdi...
yavuzkasimay
yavuzkasimay

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kimin ne düşündüğü önemli değil bu film için. müthiş bir keyif alıyorum her izlediğimde. çok daha iyi filmler var şüphesiz izlediğim ama bunun yeri başka. filmle ilgili emeği geçen herkese teşekkür ederim. 10 10 10
mt1938
mt1938

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bye bye ''hepiniz''
bye bye ''lolinis''

Şimdi benimle geliyosunuz, Hepiniz!! : )

Benim çok hoşuma gitti bu film.
cbndnz
cbndnz

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmi vizontele ile kıyaslamak yanlış olur.Bu film kendi klasmanında güzel bir yapıt.İzlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.
ahmetburak94
ahmetburak94

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film gayet eğleneli hoş güzel vakit geçiriyor insan izlerken bu tip mayası sağlam türk filmlerinden fazlaca çekilmiyor puanı biraz düşük gelmiş 8-8.5 aralığında olabilirdi
kurtul-18
kurtul-18

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
istanbulu çok iyi anlatmış...
lostmania85
lostmania85

9 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Beni ziyadesiyle güldüren bir filmdiii....Gerçekten hakkı verilmiş oyunculuğun..
Şimdi sizin kafanizda iki tane soru isareti var. bir; dayak nedir. iki; neden atilir...:)
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Google Earth vari görüntüleri ile bize masalsı bir İstanbul yolculuğuna çıkartmıştı Yılmaz Erdoğan...
smallwar
smallwar

28 Mart 2006 tarihinde eklendi
bence film cok kotu bi film degil en azindan oyuncu kadrosu cok yeterli herkes kotu dedigin icinde filme fazla bisey beklemeden gittim ve cok zevk aldim
melani-alma
melani-alma

10 Şubat 2006 tarihinde eklendi
film süper kadrosu yeter zaten yılmaz erdogan demet akbag cem yılmaz altan erkekli daha biçok güzel iyi oyuncu tiyatrocu toplannmış daha ne olsun süüüppppeeeerrr.
zeynepdurmaz-427
zeynepdurmaz-427

25 Ocak 2006 tarihinde eklendi
yaa beğenip beğenmemek kişiye kalmış ama ben gereksiz kişi bulamadım süper olmuş konu kısa olduğu için istanbul tanıtımına yer verilmiş ama özellikle tolga çevik'i çok başarılı buldum başka filmlerle karşımıza çıkmasını bekliyorum yılmaz erdoğan'la cem yılmaz'ın aynı yerde olmasından da gayet memnun kaldım ama cem yılmaz daha az sakalla daha iyi olurdu bence;-)