Organize İşler
3,6

yyeditepeli
yyeditepeli

2 Mart 2006 tarihinde eklendi
Genel anlamda beğenmedim..Filmi izlerken ne zaman konuya girecek diye bekledim durdum ama ne diyim yine de türk sinemasına bi katkıdır ellerine sağlık...
ozanK
ozanK

29 Aralık 2005 tarihinde eklendi
tam bir yılmaz erdoğan klasiği , yine bir sürü karakter ama hiç birinin hikayeye etkisi yok , yine ince laf oyunları kullanılarak çekilmiş komik sahneler... filmde amaç güldürmek , eğlenceli bir film yapmaksa başarılı , ama iyi bir film yapmaksa bence olmamış . yılmaz erdoğan ın deyişiyle başrol oyuncusu istanbul harika gösterilmiş. cem yılmazın rolü ise yine çok kısa
cebit-001
cebit-001

20 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Film güzel,ama sadece güzel yanii bence..Öle abartıldığı gibi falan sansasyon yapılacak bi film diil..Ama Cem Yılmaz'ın son sahnede yaptıı ciddiyet boyutu son derece yüksek tehdit dolu espri, benii kopardı :-)
Buaraada filmde birtek şeye aşık oldum, o da İstanbul'a..Zaten aşıktım, böyle güzel çekim sonucunda iice kör aşık haline geldim..:-)
Ayrıca filmin müzikleri de çok güzel bnece yaa,özellikle şinanaride yerimde duramadım :-)
bperde
bperde

10 Ocak 2006 tarihinde eklendi
filme gitmeden önce okuduğum beklenileni vermior gbi yorumlar açıkcası beni korkutmuştu.fakat sinema salonundan çıkınca hiç böyle düşünmedim bnce eğlenceli bir film insanı güldürüyor eğlendiriyor fazla beklenti içine girmek saçma.her türk filminin mükemmel olması da gerekmiyor.yılmaz erdoğan ve ekibi yine ii iş çıkarmış..
jessicaa86
jessicaa86

30 Aralık 2005 tarihinde eklendi
ben türk filmlerini çok severim her zamanda en büyük destekçilerinden biri olmuşumdur ama beğenmediğim bir filmede güzel diyemeyeceğim. fragmana bakınca merakla bu filmi bekledim ee nede olsa yılmaz erdoğan güzel filmdir dedim. ama malesef büyük hayal kırıllığı yaşadım. dişe dokunur sahneleri tektük tü. ben daha iyisini beklerdim.
tuncayax
tuncayax

26 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Film için sadece kaliteli(bütçe de ondan kabarık) diyebilirim.Ama film sonunda keşke yan salondaki filme gitseymişim diyor insan.Hiç olmazsa gün boşa gitmezdi.Ben, film bittikten sonra King Kong u da izledim sonra günü kurtardım galiba dedim.inanın insanlar zorla gülüyordu ,ortada espri yokken bile.
ertunckaplan
ertunckaplan

23 Aralık 2005 tarihinde eklendi
film o kadar iyi değil bence ben daha komik olmasını beklerdim.yılmaz erdoğan bu kadar basit film yapmamalıydı