bence çok güzel. müzikleriyle replikleriyle dilimiz dolanan bir film oldu. bye bye hepiniz, organiz işler bunlar müzikleri. cem yılmazın plazma espirisi, bacımsın espirisi .aklımızda bu denli yer eden bir filmin puanı neden bu kadar düşük. kamera çekimleri de oldukça iyiydi ama senaryo basit kaldığından kurtaramıyor sanırım. sahne sahne ele alacaksak bence çok iyi bir film.
Yorumlara bakıyorumda genel kanı filmin iyi olmadığı yönünde. Ben bunu sadece ve sadece beklentiye yoruyorum. Film bugün sessiz sedasız vizyona girse eminimki çok beğenilir. Ama film vizyona girmeden öyle bir yaygara koptuki film hakkında herkes büyük beklentiler içine girdi. Halbuki büyük bir zevk ve keyifle izledim. Bence çok hoş bir filmdi.
şu yüzdelik ortalamayı düşürenlere anlam veremiyorum.. nasıl bir film bekliyorlar oyunculuk mükemmel senaryo Türkiye'nin gerçekleriyle dolu.. gerçekleri filme yansıtma süper.. ee..?! çok eğlenceli güzel bir film izledim sinemaya gitmeye değdi bir çok arkadaşında değindiği gibi İstanbul manzarası yeter.. iyi seyirler../9
Hakikaten bu BKM’yi, ekibini ve tabii ki Yılmaz Erdoğan’ı kutlamak gerekiyor. Çok başarılı işlere imza atıyorlar, bu da bunlardan biri çok başarılı bir film yine. Ne ararsanız var; komedi deseniz müthiş, macera gırla, romantizm, duygusallık ne arasanız var komple bir film adeta. Ve de bu filmde kullanılan, özellikle benim gibi ,İstanbul’a hasret biri için, güzel şehrimizin öyle bir panoramik kuş bakışı çekimleri var ki inanın bana abartmadan söylüyorum değme belgesellere taş çıkarır. Filmin uzunluğu açıkçası sarsmasın sizi, zira uzunluğu hisetmiyorsunuz bile. Filmde eleştireceğim sadece iki nokta var, biri filmle ilgili; bana göre ilk açılış sahnesi orada kullanılması ilk başlarda manalı gözükse de, film bittiğinde o sahnenin ilk açılış sahnesi olmasının ne anlamı var dedirtti bana, bence biraz Cem Yılmaz’ın reklamı olmuş, bana göre gereksiz bir düşünce. İkinci eleştirim ise genel, bana göre Yılmaz Erdoğan ve BKM ekibinin filmlerde yaptığı tek hata, Cem Yılmaz kilit rollerde oynatılmasına rağmen, bir figuran’dan daha az rol alıyor adeta; ya Cem Yılmaz bir başrol karakteri kadar rol alsın, ya da hiç almasın; inanın bana böyle bir komedyene yazık ediliyor. 8/10. Saygılar.
yapılan yorumlarda filmi doğrulayan birkaç yorum yakaladım yani olay ne bekleyip ne bulmada bağlı...yılmaz erdoğanın stilini cok bilen biri olarak ben beklediğimi aldım ewet fazla speküle edilen bir filmdi ama ben böyle olacağını bekliyordum...şahsım adına konuşursam çok beğendim konu güzeldi espiriler çok anlamlı yerinde ve kömikti arkadaşlar nasıl espiri bekliyorladı bilmiyorum ama espiri anlayışlarımız belliki hiç uyuşmuyor...istanbul'u harika anlatan bir film özelliğini de taşıyor tüm güzellikler dolu dolu kullanılmış arka fonda gezinen muhteşem soundtracklarda cabası...benim acımdan yılmaz erdoğan senaryosuyla olsun oyuncu kadrosunun kaliteli oyunuyla olsun film konuşmuş.Yurt dışında da türkiyeyi çok iyi temsil edebilcek bir film...başarı kazanmaz ama istanbulu göğe çıkartır.bir de şunu söylemek istiorum yılmaz erdoğan ile tolga çevik'in bir konuşma sahnesinden sonra çalan müzik harikaydı:türkü ile jazz emprovizasyonunun karışımı harikaydı bayıldım..!
Güzel zaman geçirmenizi sağlayan hoş bir film olmuş. Oyuncular ve performansları muhteşem. Bakmayın siz o olumsuz yorum yapanlara. Türk değil de Amerikan yapımı olsaydı, inanın onlarda çok beğenirdi. Nedense yabancı filmleri sadece eğlenmek için seyredebilirken, Türk filmlerine gelince herkes eleştirmen kesiliyor. İlginç. Kesinlikle seyredin.
ilk izlendiğimde yılmaz erdoğandan daha komik bir film beklentisi içinde olduğum için vasat bulduğum ikinci kez izlediğimde acayip beğendiğim muhteşem bir görsel şölen(istanbul görüntüleri).beğenmeyen arkadaşlar tekrar izleyin fikriniz değişecek muhtemelen
ben bu filme bugün gittim ve aslında yorumları okuduğumda gitmemeyi bile düşündüm iyiki öyle yapmamışım harika bir film demicem tabiki ama zevkle izlenebilir müziklerine bayıldım her birinin ayrı ayrı oyunculuğuna,rollerini gerçekten kendileriymiş gibi canlandırmalarına bayıldım.Bir istanbul hayranı olarak bu filmde fazlasıyla izledim toprağımı.