crazytotem
1 değerlendirme
5 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Belki Reklamların Etkisi İle belkide oynayan kişilerin etkisi ile büyük beklenti ile gittiğim filmde tam bir hüsran. çekimler güzel. oynayanlar güzel. ama AZ KOMİK......
Kesinlikle benim beklentimin üzerinde bir filmdi. Ne zaman bir filmin reklamı çok yapılsa o film mutlaka sıkıcı ve kötü oluyor. Açıkçası konuştuğum pek çok insan filmi beğenmediğini söylüyor ama ben gerçekten keyif aldım. Zaten bi filmde Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan var ise gülmemek mümkün değil. Ayrıca süpermende çok iyiydi bence...Görüntülerdeki İstanbulsa eğer ben orada yaşamıyorum...
Öncelikle çekimlerin güzelliğinden bahsedeceğim.Güzel İstanbul bir kez daha büyülüyor,özellikle filmin başı ve sonundaki çekimlerle..Konu, günümüzün gerçeklerini yansıtıyor,hoş esprilerle donatılmış bir Türk filmi buluyoruz karşımızda..Oyuncuların performansı tatminkar.İyi bir Türk yapımı daha..
Istanbuldan uzak birisi olarak,Istanbulu nasıl özledigimi anladım.Bu kadar guzel cekılemezdi Istanbul.Fılme gelince gayet basarıl.BKM oyuncuları her zamankı gıbı super.Ozgun Amal'ın guzelligide fılme ayrı bı tad katmısh.Kesinlikle izlenmeli
bence çok güzeldi gerçekten keyif aldım.müziklere ve manzaralara bittim.bi de sırf gülmek için filme gidilmez böle bi amaç içinde film izlemenin bi anlamı kalmaz bu yüzden de gülmek için gitmeyin diye yapılan yorumları çok saçma bulduğumuda belirtiyim.
güzel bir film . reklamı da çok güzel bir şekilde yapıldı ama içinde iki tane 'komik adam' olunca ve biz fazla gülemeyince pek çok kişi hayal kırıklığına uğradı. filmin konusu güzel,oyuncular güzel ama daha güldürücü olabilirdi.çünkü parmakla sayılıcak kadar az espri var.ama yinede oyuncuları tebrik etmek lazım.güzel bir film olmuş...
Film güzel,ama sadece güzel yanii bence..Öle abartıldığı gibi falan sansasyon yapılacak bi film diil..Ama Cem Yılmaz'ın son sahnede yaptıı ciddiyet boyutu son derece yüksek tehdit dolu espri, benii kopardı :-) Buaraada filmde birtek şeye aşık oldum, o da İstanbul'a..Zaten aşıktım, böyle güzel çekim sonucunda iice kör aşık haline geldim..:-) Ayrıca filmin müzikleri de çok güzel bnece yaa,özellikle şinanaride yerimde duramadım :-)
yaa beğenip beğenmemek kişiye kalmış ama ben gereksiz kişi bulamadım süper olmuş konu kısa olduğu için istanbul tanıtımına yer verilmiş ama özellikle tolga çevik'i çok başarılı buldum başka filmlerle karşımıza çıkmasını bekliyorum yılmaz erdoğan'la cem yılmaz'ın aynı yerde olmasından da gayet memnun kaldım ama cem yılmaz daha az sakalla daha iyi olurdu bence;-)
yılmaz erdoğan tiyatro kökenlidir, senaryoda güzel şeyler yakalamış ama arada bıraktığı boşlukları ona yakıştıramadım. filmde canlandırdığı karakterin eski karısıyla ve sevgilisiyle ilişkileri yeterince çözümlenememiş, özellikle karısının ona dönüşü çok zorlama olmuş bence. yine de yılmaz erdoğan insanları nasıl güldüreceğini çok iyi biliyor. filmi izlerken hiç sıkılmadım, izlediğime de pişman olmadım.
film süper kadrosu yeter zaten yılmaz erdogan demet akbag cem yılmaz altan erkekli daha biçok güzel iyi oyuncu tiyatrocu toplannmış daha ne olsun süüüppppeeeerrr.
Film 3 öğesiyle dikkati çekiyor.Hollywood filmlerinde kullanılan kamera kullanımıyla(nitekim yılmaz erdoğan’ın her filminde bu öğe ön plana çıkıyor),güzel kurgusuyla ve müziğiyle...
yılmaz erdogandan beklemeyecegim kadar kötü bir film.elindeki oyuncuların özelliklerini, oyun kabiliyetlerini ortaya cıkarabilecek seneryoya sahip degil.sinemada izledim ve hiç begenmedim.sadece görüntüleri cok iyi ama sadece görüntü için izlenece gibi degil.
filmi bi kezde televizyondan seyrettim gerçekten harika bir film 100 defa seyretsem sıkılmam yani bence bir filmde bu olmalı kaç defa seyretsen sıkılmamalısın