Organize İşler
3,6

burakhour
burakhour

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bu kadar iyi tiyatrocuların bir araya geldiği bir film..Nasıl olduda 7 alabilir bu film anlamadım...İzlerken sıkılmayacağımız bi film..Çok keyifli..10/10 :):)
ahuahu87
ahuahu87

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
eğlenceli bi filmdi ama vizontele kalitesi yoktu bu filmde...sahneler çokta samimi yansıtılamamış duysallık ve komedi biarda götürülmeye çalışılmış ama bu konuda başarılı deildi çok sırıtıyodu sanki duygusal olunmaya çalışılıyodu zorla... bir vizonteledeki gibi etkileyici olamamıştı hemde yanından bile geçmiyodu...ama şu vardı izlerken hırsız olasım geldi böle bi durumu eğlenceli bi şekilde yansıtması güzeldi ama özendiriciydi :)he bide kızını falan oynatması çok hoş deildi
chidem85
chidem85

9 Eylül 2009 tarihinde eklendi
konusu,mizikleri oyuncularıyla harika bir film.defalarca izlediğim en sevdiğim türk filmlerinden biri.10 üzerinden 9u hakediyor bence.
İsmail07
İsmail07

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
doğal bir film olmuş . izlenilmeli ...
Derya K
Derya K

7 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Bence güzel film acimasizca eletirilmesi tuhaf amerikan film i olsa kimse bisey demez. Nil in İstanbul sarkisi guzeldi. Kivanç harika oynamis.
Mehmet K
Mehmet K

11 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Film çok güzeldi.çok begendim. Tüm oyuncular harika bir performans çıkarmış.Büyük ihtimal 2 yıl sonra 3. Süde çekilir çünkü filmin son sahnesinde Yılmaz Erdoğan öyle bir mesaj veriyor.
Yüzyılın komedi filmi
Hasan G
Hasan G

13 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Bir komedi filmi için gideceksiniz boş yere gitmeyin. Bedava gidip seyredecekseniz bile seyredecek film değil. Yılmaz Erdoğan'ın oyunculukta oynadığı en kötü filmi. Kıvanç Tatlıtuğ un oyunculuğundan bahsetmisler ama çok abartılacak bir oyunculuğu Yok
Uzunoglu Y
Uzunoglu Y

24 Şubat 2019 tarihinde eklendi
iyi filmŞiddet, hakaret ve küfür içeren herhangi bir yorumun yayınlanmayacağını hatırlatmak isteriz. Eğer film hakkına sürprizbozan/spoiler veriyorsanız lütfen 'spoiler' butonunu kullanınız. Kullanım Koşulları'na uymayan eleştiriler yayından kaldırılacaktır.
Anlayışınız için teşekkürler.

"Eleştirimi yayınla" butonuna bastığınızda Kullanım Koşullarını kabul etmiş sayılırsınız.
lusid sert
lusid sert

13 Nisan 2022 tarihinde eklendi
yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi yarramın kafası gibi
blue gamer
blue gamer

19 Mart 2023 tarihinde eklendi
Çok iyi bir film oyunculuklar senaryo kurgu iyidi en iyi türk komedi filmlerinden biri superman ı hic böyle hayal etmemiştim
Gürkanalp Çetinkaya (CosmicKinG)
Gürkanalp Çetinkaya (CosmicKinG)

29 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
en iyi türk filmi bayıldım 2. film kadar çok komedi yok fakat drama yönü ve seyir keyfi muhteşem film sizi çok güzel içine alıyor