film beklentileri karşılayamayan akılda hemen hemen hiç iz bırakmayan bir film iki de bir gözümüze sokulan helikopter bakışı istanbul görüntülerinin bile değeri kaybolmuş izleseniz de olur izlemeseniz de
Senaryo oldukça zayıf . Konuya ne zaman giriliyor film nasıl sonuç bölümüne giriyor hepsi içiçe geçmiş..Konu ise ( Kapkaççılık , İstanbul Çeteleri )çok yüzeysel işlenmiş olsa da Yılmaz Erdoğan yine karakter yaratmaktaki başarısını sürdürmüş. Çete ve Süpermen ve Cem Yılmaz 'ın oynadığı karakter nevi şahsına münhasır. Tarantinovari diyalogları çok beğendiğimi söylemeliyim.İstanbul Görüntüleri çok güzel çekilmiş olsa da filmle bağlantısı biraz havada kalmış.Filmin finali ise tamamen inandırıcılıktan uzak tam bir facia olmuş.Filmin sonundaki Nil Karaibrahimgil 'in müziği ve şarkı sözleri ise tam oturmuş.
SPOİLER : Süpermen in kendini anlatırken - "tabut hikayesini" kastederek "Abi , ben nerde bir cenaze görsem hemen yardıma koşarım . ben böyleyim işte " demesine bittim valla ...
açıkçası büyük bir merakla bekledim filmi..ve bügün izledim..tamam bir film yapılmış,para harcanmış emek verilmiş ama ne bileyim,sanki filmde bi eksik var..çok iyi olmuş diyemicem..
Türk sineması adına böyle başarılı filmleri görmek gerçekten güzel.Yılmaz Erdoğan Cem Yılmaz gibi seyircinin nabzını çok iyi tutuyor.Kahkaha tufanı yaratan bir konusu var diyemem ama çok harika ve diilerden uzun süre düşmeyen espileri ve kaliteli replikleri var.C.Yılmaz için rolün kısa olmasından dolayı eleştriler vardı ama Karekterlere baktığımızda "müslüm" den başka kendisine uygun bir karakter yokmuş gibi görünüyor. BKM oyuncularının kalitesi zaten tartışılamayacak kadar mükemmel.Fakat bence aynı karakterlerin bulunduğu bu tarz projelerde ben; aralara yeni yüzlerin de serpiştirilmesinden yanayım.
Filmi izledikten sonra aklınızda tekrar ne olup bitti diye düşününce bir skçeler topluluğu geliyor.Bir bütünlük eksikliği var gibi.Espriler gayet güzel ,, özellikle Cem Yılmaz harika oynamış yine..Çok çok iyi olmasa da keyifli bir film.7/10
Vasat bir film belki de beklenenlerden dolayı öncelikle film kesinlikle komik değil aksiyon sahneleri ii,İstanbul çekimleri güzel ve müzikler başarılı bunun dışında anlatmak istediğim filmin tekniği ii kendisi boş...
güzel eğlencelik bir film ama kesinlikle doyurucu değil filmin en çok gülünen yeri cem yılmazın olduğu ve kendisinin hiç gülmediği sahneler oda zaten 2 sahnede var gelin siz anlayın gerisini bence 10/ 6 lık bi film iyi mısır yenir ve cola içilir
Konu türk filmi olunca destek verme isteğiyle abartılı yorumlar çıkabiliyor.Genel olarak bakıldığında orta kalite bir film.Aynı film yabancı film olarak çekilse kaç kişi izlerdi ayrı bir soru.Peki İzlenir mi ? Evet izlenir
çok merak edip de sinemaya gidip görülecek bir film değil. gidip görseniz de bir şey değişmez. istanbul manzaraları bir harika. şu an vizyonda olan 3 türk filmin içinde en izlenilebilir olanı bu sanırım. yine de fena değil.
başrolde istanbul diyenler ne kadar da haklılar... herşeye rağmen baya eğlendim filmi izlerken.. müzikleri de çok hoştu.. kısa süreli iyi vakit geçirmek isteyenlere bire bir..
Evet gene bir Yılmaz Erdogan filmi karsımızda vizontele serilerinin yükselisinin yanında tam aksine bir çöküs filmi. Filmde görselligin filmin konusunun önüne geçmesi ve bazı yerlerde abartılması elde olan malzemeninde farklı bir biçimde kullanılmasına ve sonucun bir hüsran olmasına yol açmış. Bütün bu olumsuzlukların yanı sıra Türk sinemasındaki ilklerden biri olan kurgu ve renklendirme teknigi ilede gene farkını ortaya koymakta
Olmamış , olmamış olmamış....Tamam bazı yerleri gerçekten komikti güzeldi ama ben mi çok şey bekleyerek gittim bilmiyorum beklediimi hiç veremedi bu film bana.Bu kadar usta bi araya gelmiş film vasatın üstüne çıkamamış hayret eilecek bi olay gerçekten..Filmdenm çok bi şey beklemeyerek giderseniz belki hoşunuza gider ama siz de benim gibi tüm o yapılan reklamlardan etkilenip müthiş bi film bekliosanız hiç gitmeyin derim ben çünkü yok öle bişey bi kere cem yılmaz direkt yardımcı oyuncu rolünde ama sağolsun yine filmdeki en komik ssahneler onun eseriydi..Altan Erkekli çok ikinci planda kalmış oyunculuğunu tam sergileyememiş -ki bence şu anda Türk sinema ve tiyatrosunun en kalite oyuncularından bi tanesi kendisi- son olarak Tolga Çevik'i tebrik etmek istiorum gerçekten tüm film boyunca müthiş oynamış helal olsun ...Umarım yılmaz erdoğan bi dahaki sefere bizi hayal kırıklığına uğratmaz ve tıpkı vizontele gibi bi filmle çıkar karşımıza organize işler ona yakışmıyo çünkü....