Organize İşler
3,6

eurogazi
eurogazi

6 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Bence konu ve işleyiş bakımından iyi bir film. Özellikle İstabul öyle güzel çekilmiş ki filmde, Samsunda olmama rağmen otobüse atlayıp İstanbula gidesim geldi. Bir Demet Tiyatro tadında diyenlere katılmıyorum çünkü espriler aynı beyinden çıkıyor. Bu nedenle benzerlik normal. Zaten Yılmaz Erdoğanda beni çeken genellikle kelime oyunları ile yapılan replikler.Bu filmde de zaten bol bol var. Oyunculuk bakımından da sırıtan çok oyuncu yok.Özellikle Cem Yılmaz yine yapabileceğini yapmış. İzlenmesi mutlaka gerekli filmler listesine bu filmi bu aralar ilk sıraya koymanızı tavsiye ederim
jjns
jjns

19 Ocak 2006 tarihinde eklendi
bu film için çok güzel denilemez ama sıkıcıda diil açıkcası
cem yılmaz ın az görünmesi de iyi olmamış ama iki komedyen bir arada olmazdı heralde
sonuç olarak hafif gülümsemelerden başka etkisi olmayan bir film
filmi yılmaz erdoğan kurtarmış
gunkaragoz
gunkaragoz

21 Ocak 2006 tarihinde eklendi
aslında fragmanda en güzel şekilde anlatılıyor film. en güzel espriler fragmanda bence! : ) sırf istanbulu anlatmak için bir film olsa ancak bu kadar güzel çekilebilirmiş. aynı zamanda beton blokların ne güzel yükseldiği de açıkça görülüyor! oyuncularının ve senaryosunun kalitesi türk sinemasının ortalamasının üstünde "vizontele"ler kadar iyi olmasa da izlenmesi gerekir. "araklayan-araklanan-organize eden insanlar" üçgeni güzel anlatılmış.
murataroo
murataroo

22 Ocak 2006 tarihinde eklendi
bkm yine harikalar yaratmıs tamam mükemmel bi flim olmayabilir ama oyunculuk çok iyi ve ayrıca flimi izleyip istanbula aşık olmayan varmıdır acaba inanın istanbul ancak bukadar güzel çekilir ve gösterilir görüntüler istanbul tanıtımı için kullanılabilir
egnklc
egnklc

21 Haziran 2006 tarihinde eklendi
filimden istediğimi alamadım ama o benden aldı 5 ytl :):):)
erhancetin
erhancetin

31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bence gayet güzel bi film kötü denilmesinin tek sebebi beklentilerin çok yüksek olması çünkü yılmaz erdoğan ve cem yılmaz çıtayı çok yükseklere koydular.bu filmi ilk seyrettiğimde bende çok hayal kırıklığına uğramıştım fakat 2.ye sırf hoş bi film bi daha seyredeyim deyince çok zevk aldım.
damlis
damlis

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu film vizontele kadar başarılı olmasa da bence izlemeye değer bi film zaten çok fazla şey beklemek de yanlış olur bence herkes payına düşeni yeterince iyi sergilemiş
gecesahil
gecesahil

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
sinemada izleyemediğim için çok üzülmüştüm. ama tv de izleyince daha çok üzüldüm çünkü gerçekten kaliteli bi filmmiş.
taso27
taso27

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok guzel film herkesin izlemesini tavsiye edrim
ss-ak
ss-ak

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmde yılmaz erdoğan var diye önyargıyla izledim ama filmin sonunda yılmaz beni yanılttı en iyi filmi gayet güzel bi film tolga cevik de süper oynamıs bravo böyle türk filmlerinin devamı gelsin
burakhour
burakhour

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bu kadar iyi tiyatrocuların bir araya geldiği bir film..Nasıl olduda 7 alabilir bu film anlamadım...İzlerken sıkılmayacağımız bi film..Çok keyifli..10/10 :):)
chidem85
chidem85

9 Eylül 2009 tarihinde eklendi
konusu,mizikleri oyuncularıyla harika bir film.defalarca izlediğim en sevdiğim türk filmlerinden biri.10 üzerinden 9u hakediyor bence.
İsmail07
İsmail07

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
doğal bir film olmuş . izlenilmeli ...
Derya K
Derya K

7 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Bence güzel film acimasizca eletirilmesi tuhaf amerikan film i olsa kimse bisey demez. Nil in İstanbul sarkisi guzeldi. Kivanç harika oynamis.
Uzunoglu Y
Uzunoglu Y

24 Şubat 2019 tarihinde eklendi
iyi filmŞiddet, hakaret ve küfür içeren herhangi bir yorumun yayınlanmayacağını hatırlatmak isteriz. Eğer film hakkına sürprizbozan/spoiler veriyorsanız lütfen 'spoiler' butonunu kullanınız. Kullanım Koşulları'na uymayan eleştiriler yayından kaldırılacaktır.
Anlayışınız için teşekkürler.

"Eleştirimi yayınla" butonuna bastığınızda Kullanım Koşullarını kabul etmiş sayılırsınız.