kimin ne düşündüğü önemli değil bu film için. müthiş bir keyif alıyorum her izlediğimde. çok daha iyi filmler var şüphesiz izlediğim ama bunun yeri başka. filmle ilgili emeği geçen herkese teşekkür ederim. 10 10 10
Filmi oyuncu kadrosundan dolayı tercih ettim. İnsanı içten içe eğlendiriyor çoğu Türk filminin kat kat üzerinde bir senaryo ve oyunculuk söz konusu gitmelisiniz. 9/10
tam bir yılmaz erdoğan filmi olmuş.istanbulda olan zeki hırsızlıkaları hem guldurerek hemde bazı şeyleri düşündürerek yansıtmıs perdeye.insanlar hep bu filme sadece güleceğiz diye gittiler ama içinde bircok duygu bulunduran ve istanbuldakı araklayanlarla araklananların hikayesini anlatan cook guzel bir film olmuş!!!
bence film cok kotu bi film degil en azindan oyuncu kadrosu cok yeterli herkes kotu dedigin icinde filme fazla bisey beklemeden gittim ve cok zevk aldim
Film çok güzeldi.çok begendim. Tüm oyuncular harika bir performans çıkarmış.Büyük ihtimal 2 yıl sonra 3. Süde çekilir çünkü filmin son sahnesinde Yılmaz Erdoğan öyle bir mesaj veriyor. Yüzyılın komedi filmi