efe-dikici
2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film aşırı güzel değil ama yine izlenilebilir.yılmaz erdoğan ın oyunculuğu her zamanki gibi zaten,cem yılmazın oldugu sahneler cok iyiydi ve tabiki istanbul manzarası.eğlendim ben filmde,sıkılmadan izledim sonuna kadar
en azından işlerini iyi yapıyorlar ve senin deyiminle arpayı hakediyorlar. onlardan bir Jim Carrey olmalarını yada artık zengin denilen sanatçılardan ( ki en azından bunlar sanatçı ) sanat filmi yapıp boşa zaman harcamalarını bekleme. onlar istese bile menejerleri izinb vermez yine para getirmeyecek işlerle uğraşamazlar.
Bence Yılmaz Erdoğan sinamamızın ufkunu en genişleten adam.
güzel müzikler ve aşık olunabilecek tek şehir İstanbul'un eşsiz manzaraları dışında seyirciye pek de bir şey vermeyen, yönetmeninin iddiasına göre de zaten bir şey anlatmayı amaçlamayan, komedi filmi olmasının gereğini ise; ilk beş, son on dakikada yerine getirebilen bir film...
Bu kadar iyi tiyatrocuların bir araya geldiği bir film..Nasıl olduda 7 alabilir bu film anlamadım...İzlerken sıkılmayacağımız bi film..Çok keyifli..10/10 :):)
Öncelikle Türk yapımı film.gitmek lazım.ama büyük beklenti ile giderseniz benim gibi,biraz hayal kırıklığına uğrarsınız.Öncelikle sürekli gülmeyi beklemeyin.Gülüyorsunuz ama sadece gülmeyi beklemeyin.Daha çok mesaj var filmde.İlk bölümün yarısı reklam kalan yarısının yarısı da İstanbul görüntüleri.Ama ikinci bölüm bu açıkları kapatıyor.Güncel filmlere göndermeler var biraz ve birazda Amerikan filmlerine.bence seyredin sadece Türk yapımı bile olması seyretmeye değer.
organize işler türk sineması için bir başyapıt olmayacak ama sinemamız adına hoş ve eğlenceli bir film. fazla kasmadan kafa dağıtmak için ideal. yavaş yavaş bir yılmaz erdoğan stilide oluşmaya başlamış gibi. bu arada cem yılmaz'a abartısız oyunculuk pek bi yakışıyo... tadından yenmedi valla:))
arkadaşlar filmin konusu pek ii değil de görüntüleri ve müzikler vede mizah anlayışı idare eder ama bu filme gideceğinize kıng konga gidin daha ii o film bundan daha harika
cem yılmaz toplam 10 dk. sahne almış güldüğüm sahne sayısı 10 dk. Tabi yılmaz erdoğanı takdir ediyorum ama bana göre yaptığı en kötü film. inşallah bi dahaki filmde telafi eder ve cem yılmaza daha çok rol ayırır.
Kahkaha atıcam diye gidilmemesi gereken bir film. Nitekim satece 1 sahnesi kahkaha attıracak şekilde. Usually suspect filmindne esintiler gördüm son sahnelerde. Sonu da tatmin edecek derecede bitmedi açıkçası...