Organize İşler
3,6

Stanley-2
Stanley-2

3 Mart 2006 tarihinde eklendi
Yılmaz Erdoğan artık Hollywood mantığını iyice kavramış durumda. bunun iyi mi kötü mü olduğu tartışılabilir. Evet; sinemamızın hareketlenmesi ve bir yerlere gelebilmesi için böyle işler yapılmalı. Hayır; bu kadar basit ve bildik yapılmamalı.Zaten yıllardır yaptığımız ve dünya sinemalarında da yapılanların kopyasını yapmakla çok fazla bir yere varamayacaz sanırım. filmi izlerken göreceksiniz ki ’herşey nasıl olması gerekiyorsa öyle’ mantığı hakim gibi duruyor(hikayenin gidişatından, filmin geçtiği ana mekanlarına kadar). oysa ki bir Vizontele, Organize İşler’e nazaran çok daha özgün bir yapıya sahipti(en azından anlattığı hikayesiyle).Bu durumda ben şöyle bir sonuca varıyorum: Hani vardır ya ’vakit geçirme filmi’ öyle bir havada seyrediyor film. bir bakıma bu da bir gelişme sayılabilir belki, hiç olmazsa kötü bir film değil.Önyargıyla yaklaşmayıp, gülmek için de kendinizi kasmazsanız tadına varabilirsiniz filmin. çok komik olmasa da ’sevimli’ bir film olmuş.(6)
jokerr-2
jokerr-2

6 Mart 2007 tarihinde eklendi
bekledigim kadar iyi degil.y.erdogan gora’nın gişe rekorunu geçmek için cem yılmazı oynatmış ama o da çok az sahnede var
süpernova-2
süpernova-2

2 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Vizontele fırtınasından sonra bu film oldu mu şimdi'Ne yazık ki Yılmaz Erdoğan bu sefer yapamamış.Ne yapsam izlenir havasında adeta.Yılmaz Erdoğan’ı farklı kılan kullandığı ince mizahtır.Ancak bu filmde bunu göremiyoruz.Kullanılan mizah çok basit.Ayrıca bu film İstanbulu falan da anlatmıyor.Bol bol İstanbulu tepeden gösteriyor.Bu Türk Sineması için iyi bir gelişme.Bir de Yılmaz Erdoğan iki de bir kameralar karşısına çıkıp ’şu kadar harcadık.film izlenmezse yandık’ demese.Galiba Holywood’la başa çıkmak için Organize İşler yürütmek gerekiyor.Sonuç olarak,vasat bir Türk filmi var karşınızda.Fazla umut bağlamayın bu film için.Zira hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
Soner Ç.
Soner Ç.

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ben pek beğenmedim.tabii oyunculuklarını takdir ettiğim birçok oyuncu var bu filmde.mesela demet akbag.ama yılmaz erdoğana ısınamadım bir turlu.
cbndnz
cbndnz

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmi vizontele ile kıyaslamak yanlış olur.Bu film kendi klasmanında güzel bir yapıt.İzlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.
hilkayist
hilkayist

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
şu yüzdelik ortalamayı düşürenlere anlam veremiyorum..
nasıl bir film bekliyorlar
oyunculuk mükemmel
senaryo Türkiye'nin gerçekleriyle dolu..
gerçekleri filme yansıtma süper..
ee..?!
çok eğlenceli güzel bir film izledim
sinemaya gitmeye değdi
bir çok arkadaşında değindiği gibi İstanbul manzarası yeter..
iyi seyirler../9
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Oyuncular iyi,senaryo kötü,sonu klasik ve saçma öle kendi halinde orta şeker bir türk filmi...!!!5.5/10
darkness1985---
darkness1985---

6 Mart 2007 tarihinde eklendi
Kötü olduğunu söylemek zor ama vasatı aşamadağı bir gerçek...
ncinarli
ncinarli

11 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Birçok kişi de olduğu gibi bende de hayal kırıklığı yarattı bu film.Bir kere Altan Erkekli ve Demet Akbağ arasında geçen diyaloglar oldukça soğuk ve basit.Yılmaz Erdoğan insanların bunlara gülmesini gerçekten beklemiş mi bilemiyorum.Ayrıca filmin genelinde hırsızların aslında ne kadar da iyi insanlar oldukları anlatılmak istenmiş.Özel çekim tekniği var diye neredeyse toplam beş dakika İstanbul gösterilmiş...Bence Yılmaz Erdoğan bu filmle Vizontele’de ki imajından biraz uzaklaşmak istemiş.Ama film vizyona girmeden önce sürekli çok komik bir film.. diye lanse edilmişti.Beğenilmeyince de filmin en azından bir duruşu var,çok komik olması gerekmez..falan denildi.Yine de izleyin ama komik bir film beklemeyin.İzlemeyen de birşey kaybetmez zaten...
erhancetin
erhancetin

31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bence gayet güzel bi film kötü denilmesinin tek sebebi beklentilerin çok yüksek olması çünkü yılmaz erdoğan ve cem yılmaz çıtayı çok yükseklere koydular.bu filmi ilk seyrettiğimde bende çok hayal kırıklığına uğramıştım fakat 2.ye sırf hoş bi film bi daha seyredeyim deyince çok zevk aldım.
Aware
Aware

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Filmi izledikten sonra aklınızda tekrar ne olup bitti diye düşününce bir skçeler topluluğu geliyor.Bir bütünlük eksikliği var gibi.Espriler gayet güzel ,, özellikle Cem Yılmaz harika oynamış yine..Çok çok iyi olmasa da keyifli bir film.7/10
Kptan Custo
Kptan Custo

7 Ocak 2006 tarihinde eklendi
güzel eğlencelik bir film ama kesinlikle doyurucu değil filmin en çok gülünen yeri cem yılmazın olduğu ve kendisinin hiç gülmediği sahneler oda zaten 2 sahnede var gelin siz anlayın gerisini bence 10/ 6 lık bi film iyi mısır yenir ve cola içilir
real-boy40
real-boy40

25 Aralık 2010 tarihinde eklendi
ben daha eğlenceli ve daha komik bir film bekliyordum ama beklentilerimi boşa çıkarttığını söyleyebilirim vasat bir film olmuş 10/6
iremma-gs
iremma-gs

25 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Olmamış , olmamış olmamış....Tamam bazı yerleri gerçekten komikti güzeldi ama ben mi çok şey bekleyerek gittim bilmiyorum beklediimi hiç veremedi bu film bana.Bu kadar usta bi araya gelmiş film vasatın üstüne çıkamamış hayret eilecek bi olay gerçekten..Filmdenm çok bi şey beklemeyerek giderseniz belki hoşunuza gider ama siz de benim gibi tüm o yapılan reklamlardan etkilenip müthiş bi film bekliosanız hiç gitmeyin derim ben çünkü yok öle bişey bi kere cem yılmaz direkt yardımcı oyuncu rolünde ama sağolsun yine filmdeki en komik ssahneler onun eseriydi..Altan Erkekli çok ikinci planda kalmış oyunculuğunu tam sergileyememiş -ki bence şu anda Türk sinema ve tiyatrosunun en kalite oyuncularından bi tanesi kendisi- son olarak Tolga Çevik'i tebrik etmek istiorum gerçekten tüm film boyunca müthiş oynamış helal olsun ...Umarım yılmaz erdoğan bi dahaki sefere bizi hayal kırıklığına uğratmaz ve tıpkı vizontele gibi bi filmle çıkar karşımıza organize işler ona yakışmıyo çünkü....
gs-selma
gs-selma

7 Ocak 2006 tarihinde eklendi
filmde sadece cem yılmazlı kısımlar güzeldi.demet akbağ ve altan erkekli çok arka planda kalmışlar.vizontele nerde bu film nerde diyecek kadar.