Organize İşler
3,6

morwena-2
morwena-2

3 Ocak 2006 tarihinde eklendi
en basta turk filmi diye gitmek istememistim ama cikinca iyi ki de gitmisim dedim.sahsen ben sinemaya aglamaya zirlamaya deil de kafa dagitmaya gidiorum eglenmeye ve bu filmde tam o ise yariyo...cok cok derin anlamlar beklemeyin ve fazla bi beklentiyle de gitmeyi ancak filmin sizi gulduruceine eminim :) eglenmek ve kafanizi bosaltmak icin ideal bi film
kaankizilkan
kaankizilkan

27 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bence vizontele daha komikti. o filimde çok küfür var diye eleştirilmişti yılmaz erdoğan da ben küfürsüzde komik filim yaparım milleti güldürürüm demiş ama pek başaramamış.Boşuna büyük hayaller kurupta gitmeyin ama filmi izleyin nede olsa bir türk filmi
comic-girl
comic-girl

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
başrolde istanbul! sırf o muhteşem manzaraları seyretmek için bu filme gidilir bence. görüntüler çok iyi. espriler kıvamında ama salondan çıkınca akılda kalmıyo maalesef. hoş bir film ama bekleneni vermiyor başlarda. haa unutmadan demet akbağ ve altan erkekli nin oyunculuklarını çok beğendiğimi söylemeliyim. gerçekten iyiydi. müzikler de iyiydi. ii filmmiş aslında yaw. düşündükçe aklıma geliyor:)
aslisko
aslisko

26 Aralık 2005 tarihinde eklendi
arkadaşlar gidin görün evet çok çok komik değil ama sürekli gülüyosunuz ben eskiden derdim di türk sinemasına para vermem.ama yavaş yavaş verdiğimi hissediyorum..neyse istanbul manzara çekimleri harika yapılmış.çekimler güzel ama seslendirmeyi çok fazla beğenmedim açıkçası ya da benim gittiğim sinemada ses sistemi ii değildi.neyse kısaca bi izlemekte fayda var derim.iyiseyirler
cazu55
cazu55

3 Ocak 2006 tarihinde eklendi
''çok sıkıldım'' ama sebebi yalnızca filmin akıcı olmaması, herhangi bir kategoriye koyamamam ya da senaryoya gerekli ehemmiyetin verilmemesi değil asıl sıkıcı olan el attığı her alanda bu kadar başarılı olan bir şahsiyetin kalemindeki mürekkebin tükenmeye başladığını hissetmemdi,sanki son damlaları heba etmemek adına alelacele yazılmış ve sete yetiştirmek uğruna gözden geçirilmemiş bir senaryoydu perdeye dökülen
Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı her işi takip eden hayranları hürmetine eline yeni bir kalem alması umuduyla ve gelenin gideni aratmamsı dileği ile...
ek2
ek2

7 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Sıkıcıydı. Gereksiz yere abartılmış bir film.
ozankayikci
ozankayikci

24 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Filme çıktığı ilk gün gittim, hatta neredeyse ilk seansa girdim. Tabi Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Cem Yılmaz ve diğer BKM Oyuncuları'nı duyunca direk atladım filme desem pek de yalan olmaz ama gel gelelim film beni tamamen hüsrana uğrattı. O tanıtıma, o paraya ve onca oyuncuya yazık olmuş bir yerde. Çünkü film insanı doyurmuyor, çıkınca çok boş bir film olduğunu düşündüm ama yine de Türk Sineması adına ve hoş İstanbul manzaraları için de görmekte fayda var. İyi seyirler...
--co--
--co--

29 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Şu filmi eleştirenlere soruyorum, filmin türü neydi? Bilim kurgu mu? Hayır. Film komedi-macera türünün gayet başarılı bir örneğiydi bence. Filme yanlış sinemada gidip on iki milyon vermiş olmama rağmen çok eğlendim. Ayrıca müthiş bir konu bu tarz filmlerin hiçbirinde yoktur zaten. Filmin senaristi de Alfred Hitchcock değil ve biz filme bunu bilerek gittik. Ayrıca bazı arkadaşlar filmlerden illâ bir mesaj çıkarma peşindeler aksi takdirde filmin onlara bir şey katmadığını düşünüyorlar ki bence bu tam bir zırvalık. Ama eğer o kadar çok istiyorlarsa filmin adı bile onları doyurmaya yetecek mesajı veriyor bence.
daxekupse
daxekupse

3 Ocak 2006 tarihinde eklendi
filmden haz etmedim.. eğer buna rağmen ısrarla gitmek isteyenler var ise gülmeyi unutsunlar bence, gülmek filmin içinde yasak istesenizde güldürmüyorlar,,, hak yememek gerekirki istanbul manzaraları harikaydı, ama film tek kelimeyle vasat..
esat-murat
esat-murat

5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Eli yüzü düzgün türk sinemasının son zamanlardaki iyi örneklerinden biri.. Yılmaz Erdoğan her zamanki gibi başarılı bir işe imza atmış.. Oyuncular da rollerinin hakkını vermiş..
sickcaffali
sickcaffali

29 Aralık 2005 tarihinde eklendi
tolga çevik in oyunculuğu gerçekten etkileyiciyci.kendisine basarilarinin dewamini dilerim.
fasay
fasay

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
beklediğim gibi değildi. pişman oldum izlediğime. hiç izlenmemiş sayıyorum. aklımda kalan tek şey dayak sahnesi. o kadar
ss-ak
ss-ak

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmde yılmaz erdoğan var diye önyargıyla izledim ama filmin sonunda yılmaz beni yanılttı en iyi filmi gayet güzel bi film tolga cevik de süper oynamıs bravo böyle türk filmlerinin devamı gelsin
Sefa Gündüz
Sefa Gündüz

22 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Türk filmleri içerisinde ilk 10' a rahatça sokacağım bir film. Oyuncu kadrosu zaten arşa çıkmış bir film senaryo desen sanki gerçekten alınmış gibi. Film 2005 tarihinde yapılmış olmasına rağmen replikleri izleyenlerin aklına kazınan bir film. Özellikle Müslüm denen bir hıyar varmış sahnesi hafızalardan kolay kolay silinmeyecek bir sahne :). Ayrıca Yılmaz Erdoğan' ın filmin senaryosunu yazmak için ve oyunculuğunu geliştirmek için gerçekten böyle bir organize suç çetesinin içinde bir süre yaşadığını sandığım bir film. Mükemmel kesinlikle izlenmeli.
termon
termon

27 Aralık 2005 tarihinde eklendi
ülkemizdeki sinema endüstrisinin gelişimi için böyle filmlere testek vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Harcanan paraların büyük kısmı kamera çekimleri için kullanan özel aletlere ve onların operatörlerine gitti.. Ve hepsi de yabancı!! Türk izleyicisinin filmin arkadasında durması gelişim yolunu açar,daha sonra kalite de arayabiliriz.Ki ben zaten filmin birkaç gereksiz sahnesi dışında 'türk filmleri sıcaklığı' nı yakalamış,başarılı bir yapıt olduğunu düşünüyorum.