Edie
2,7

gugu-2
gugu-2

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
erkek arkadaşımın ısrarıyla gittim iyikide gitmişim çok etkilendim...
fnonart
fnonart

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
açıkcası bu kadar etkileneceğimi tahmin etmesdim ama gerçekten filmden çok etkilendim.çok ibret verici bir film olmuş bir biyografi oyuncularda harika oynamışlar.sanat filmlerinden hoşlanmayanlar için sıkıcı olabilir ama sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim
Ertan Can
Ertan Can

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmin yarısına kadar size çekici gelsede yarısından sonra insanı sıkıyor. Beğenmediğimi söylemeliyim. 10/6
pride93
pride93

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
puanının bu kadar düşük olmasını anlamadım..kötü bi film değil aslında eğer boş vaktiniz warsa we eğer edie weya andy le ilgileniosanız izlemelisiniz...
leni-patti
leni-patti

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
edie sedgwick i merak ediyor ve anlamak istiyorsanız, andy warhol u biliyor ve görsel olaakda görmek istiyorsanız( ki guy pierce gerçek bir andy olmuş diyebilirim) , 60 ların dünyası ( özellikle sanat) fazlasıyla ilginizi çekiyorsa, iyi bir biyografi, iyi bir dönem filmi seyretmek istiyorsanız kesinlikle izleyin.. sienna mıller ı edie den ayırt etmek neredeyse imkansız, makjajlar, kıyafetler mükemmel ,müzikler harika, 60 ların büyüsünü edie nin oyunculuğu, aşkları, hayal kırıklıkları , derin ruhu , hüzünlü gülüşü eşliğinde izliyorsunuz... ayrıca filmde bob dylan rolünde hayden christensenı izliyoruz, ek bilgi bob dylan filmde adının kullanılmasını istemiyor ve adı geçmiyor! edie için : erkekler onu, kadınlar onun gibi olmayı, o yaşamayı istiyordu ...
crayzbengu
crayzbengu

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
filmden o kadar sıkıldık ki yarım saat izledikten sonra çıktık bu kadar ağır gidişatı olan bir filmi ancak o döneme ilgili olan kişiler izleyebilir diye düşünüyorum
cbndnz
cbndnz

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Film son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden.Film hakkında olumsuz yorum yapan arkadaşların kesinlikle filmi izlemeden yorum yaptıklarını düşünüyorum.Zira film konusuna göre yapılabilecek en iyi film.İzlemekten keyif alacaksınız,olumsuz yorumlara göre hareket etmeyin,pişman olursunuz.
Saygılarımla...
abernathy
abernathy

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
andy warhol u yanlış tanıtsa bile -ki bu yönetmenin hatasıdır- guy pearce 'in oyunculuğu bence muhteşem..el hareketlerini yüz ifadelerini çok iyi yansıtmış..ve sienna miller da çok iyi..Bence keyifli özellikle o dönemleri takip edenler hiç sıkılmadan izleyebilirler.
gunesbulutt
gunesbulutt

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ÇOK İYİ bir hollywood filmi olmuş. Filmin sonunda Andy Warhol'dan nefret ettiriyor (yanılsama yaratımı hatta safhada) ve kızcağızla öyle bir özdeşleşiyorsunuz ki ağlamamak için iç çekmek zorunda bırakıyor. İzlediğim en iyi kandırıkçı filmlerden, yüzeyselliğinin boyutuysa tavan yapmış durumda ,kanımca.
liomonata
liomonata

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çok çok güzel bir biyografi filmiydi...
Guy Pearce inanılmaz oynamış bence..
Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
Not: sienna miller' a hayransanız , bu filmde daha çok hayran kalacaksınız.
filmania85
filmania85

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İstanbul Film Festivali'nde izlediğim film,Andy Warhol'u oldukça kötü gösteriyor olmasına karşın Sienna Miller'ın gerçekten harika bir performansı var.Açıkcası fimi kurtarmış ve onun bu kadar iyi bir oyuncu olabileceğini düşünmüyordum.Sadece sınırlı bir kesime hitap edebilecek bir film.Andy Warhol-pop-art gibi kavramları bilmek lazım.