açıkcası bu kadar etkileneceğimi tahmin etmesdim ama gerçekten filmden çok etkilendim.çok ibret verici bir film olmuş bir biyografi oyuncularda harika oynamışlar.sanat filmlerinden hoşlanmayanlar için sıkıcı olabilir ama sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim
dönem ve yaşananlar iyi yansıtılmış.sürükleyici ve etkileyici bir film.olayların aynen yaşanıp yaşanmadığını bilemeyiz tabii ki zaten bu da bir belgesel değil.ancak ortada ibret verici ve ders çıkarılması gereken bir öykü olduğu kesin.filmin süresi de kısa tutulduğundan sanki bir oldu bittiye gelmiş gibi hissedebilirsniz başlarda fakat sonra düşününce gayet yerinde ve açıklayıcı herşey.izlenmesi gereken bir yapım.başta andy warhol ve pop art üzerine önemli bir kaynak,ilgisi olanlar hele hiç kaçırmasın.bu arada guy pearce,sienna miller ve hayden christensen oldukça başarılılar,zira içine girdikleri kişilikler gerçekten de canlandırması zor karakterde insanlar.bu sitede düşük puan almasına bakmayın,o kadar fena bir film değil.
Filmin konusunun gercekligini ve ayrintilarini bilmeden film biraz havada kalabilir.. oncesinde yada sonrasinda bilgilenmek faydali olur..ve kesinlikle izlenmeli..
edie sedgwick i merak ediyor ve anlamak istiyorsanız, andy warhol u biliyor ve görsel olaakda görmek istiyorsanız( ki guy pierce gerçek bir andy olmuş diyebilirim) , 60 ların dünyası ( özellikle sanat) fazlasıyla ilginizi çekiyorsa, iyi bir biyografi, iyi bir dönem filmi seyretmek istiyorsanız kesinlikle izleyin.. sienna mıller ı edie den ayırt etmek neredeyse imkansız, makjajlar, kıyafetler mükemmel ,müzikler harika, 60 ların büyüsünü edie nin oyunculuğu, aşkları, hayal kırıklıkları , derin ruhu , hüzünlü gülüşü eşliğinde izliyorsunuz... ayrıca filmde bob dylan rolünde hayden christensenı izliyoruz, ek bilgi bob dylan filmde adının kullanılmasını istemiyor ve adı geçmiyor! edie için : erkekler onu, kadınlar onun gibi olmayı, o yaşamayı istiyordu ...
puanının bu kadar düşük olmasını anlamadım..kötü bi film değil aslında eğer boş vaktiniz warsa we eğer edie weya andy le ilgileniosanız izlemelisiniz...
kesinlikle insanı etkileyen bir film.hatta filmden sonra bir süre durup düşünüyo insan :) bilmiyorum eğer andy warhol u seviyorsanız filmi izledikten sonra ona küfretmeden edemezsiniz sanırım :)
çok güzel bir film ve çokta güzel anlatılmış ... oyuncular çok güzel rollerini yapmışlar ve gerçekten izledikten sonra üzüldüm 28 yaşında hayatını kaybedio=( sanattın biraz daha farklı bir gözünden bakalıdığı bir film tavsie ederim.....
filmden o kadar sıkıldık ki yarım saat izledikten sonra çıktık bu kadar ağır gidişatı olan bir filmi ancak o döneme ilgili olan kişiler izleyebilir diye düşünüyorum
Eğer Andy Warhol ve amerikan pop sanat hakkında bilgiye sahip değilseniz, sizin için anlamsız ve kötü, ancak bilgi sahibiseniz gerçekten açıklayıcı ve enterasan bir film gelecektir. Andy Warhol ve sanatı her zaman tartışılmıştır çünkü.
Guy Pearce ve Sienna Miller gerçekten iyi seçimler. 2 si de hem çok benzemiş hem çok iyi oyunculuk çıkarmışlar