r-mcmurphy
19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Eğer Andy Warhol ve amerikan pop sanat hakkında bilgiye sahip değilseniz, sizin için anlamsız ve kötü, ancak bilgi sahibiseniz gerçekten açıklayıcı ve enterasan bir film gelecektir. Andy Warhol ve sanatı her zaman tartışılmıştır çünkü.
Guy Pearce ve Sienna Miller gerçekten iyi seçimler. 2 si de hem çok benzemiş hem çok iyi oyunculuk çıkarmışlar
çok güzel bir film ve çokta güzel anlatılmış ... oyuncular çok güzel rollerini yapmışlar ve gerçekten izledikten sonra üzüldüm 28 yaşında hayatını kaybedio=( sanattın biraz daha farklı bir gözünden bakalıdığı bir film tavsie ederim.....
andy warhol u yanlış tanıtsa bile -ki bu yönetmenin hatasıdır- guy pearce 'in oyunculuğu bence muhteşem..el hareketlerini yüz ifadelerini çok iyi yansıtmış..ve sienna miller da çok iyi..Bence keyifli özellikle o dönemleri takip edenler hiç sıkılmadan izleyebilirler.