Ocean’s 13
4,2

Ilknur K
Ilknur K

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
11 süperdi , 12 izlenmeyecek kadar basit ve anlamsız, 13 ise vasatın üstünde.kadro süper, konu süper ancak filmi işleyiş biçimleri vasat. o kadar hızlı geçişler varki buda filimde kopukluklara neden oluyor. o yüzden 10/7
bjk40398
bjk40398

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
en sevdigim serilerden biri izleyin derim.
bonita-moon
bonita-moon

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film serinin diğerleri gibi çok iyi...Oprahı izleme sahnesine bayıldım:)) diğer oceans filmlerinde de bu tam kıvamında espri anlayışını görebiliyoruz.Bence filme çok şey kazandırıyor.10/9
elifozcan93
elifozcan93

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ben böyle güzel bi kadro gormedim..hele brad....çok güzel di...macera komedi poliseye harika kaliteli bi film...di
lovejunkie
lovejunkie

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gayet başarılı olmuş.Oceans serisinde kı hırsızlıkların kurguları süper oluyo gerçekten.izlenmeye değer..8
Aware
Aware

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bu kadar ustanın bir araya geldiği bir filmin senaryosu biraz zekice olduğunda ortaya zaten çok iyi bir filmden başkasının çıkması beklenemezdi.9/10
diyv
diyv

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok başarılı olmuş, genelde devam filmlerinde bir düşme gözlenir fakat Ocean son sürat dvm ediyor. Yine zekice hazırlanmış diyaloglar tahminlerin ötesinde bir senaryo ve süper bir çekim.
Özellikle final kısmı beni çok güldürdü. 1 ve 2 yi beğendiyseniz eğer buna hasta kalıcaksınız :)
61arslan61
61arslan61

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
serinin en iyisi mükemmel1
cudiferat
cudiferat

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Yorumları şöyle bi okudumda biraz haksızlık etmiyo musunuz arkadaşlar
Bence en az 11 kadar güzel olan bir filmdi ( 12 den bahsetmek bile istemiyorum ayrı mesele)

Gerçekten film gittikçe daha da sürükleyici oluyor hele içeriğe Andy Garcia girdikten sonra bu sürükleyicilik daha çok artıyor ve yanına merakı da alıyor.

Şahsen Al Pacino nun daha az, Final de filan görünmesini bekliyordum ama Filme renk katmış tabii ki o bir fenomen :D

Mutlaka izleyin keyifli vakit geçireceksiniz. 8,4
erdemmarasli
erdemmarasli

12 Ocak 2008 tarihinde eklendi
8/10
Muhteşem oyuncu kadrosuyla göz kamaştıran bir film diye düşünülebilir ama bence serinin en kötü filmi. Sadece yapacakları planın anlatıldığı sahne hoşuma gitti gerisi hikaye. Her zaman olduğu gibi Hollywood devam filmlerinde kan kaybediyor.
erdi1990-kasparov
erdi1990-kasparov

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Film aslında insana kendini bazı şeylere gerektiği zaman kaptırmaman gerektiğini öğretmekle beraber önceki filmlerde olduğu gibi yapılan ustaca bir soygunun öyküsünü anlatıyor.Macera severlere iyi seyirler.
esrrgg
esrrgg

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ocean filmlleri bana hep ayrı bir tat vermiştir,oyunculuklar,oyuncular:)çekim,senaryo..filmlerin kesinlikle kendine has bir tarzı var,ve bence başarıyı yakalıyor en azından benm gözümde,,
smackthat18
smackthat18

19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
film serinin 2. güsel filmi..11 den ii olması imkansız zaten..ama 13 ünde güsel yanları var..mesela al pacino.. o bi efsane ve bu filmede çk şey katmış;) george clooney ve brad pitt e de sölenicek söz yk zaten;) onlarda efsane olmaya aday..( matt damon için aynı şeleri söliemicem)
muzur6
muzur6

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bana göre serinin en iyi filimi.zaten filimler birbiriyle çok paralel ama en iyisi bence bu...
cmericli
cmericli

12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ocean's 11,12,13 filmlerini beyenmeyen filmden anlamıyor bence. teknik konuları bilen biri olarak şöyle diyebilirimki...George Clooney işi biliyor