bu serinin ilk filmi gerçekten çok güzeldi, ikinci filmi bence fiyaskoydu , çünkü ilk filme oranla daha az heycanlıydı , ama ocean's 13 gerçekten çook güzel ve süpeer bi film olmuş , ben çok beğendim , vcd sinin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum , aksiyon ve komedi sevenler kaçırmamalılar
birinci film kadar iyi değil ama ikinci filmden daha iyi.bu tür filmlere eğlenmek için gidildiği fikri çok doğru.ben gittim ve çok eğlendim.sadece kadro için bile gidilmeye değer bence!izlemelisiniz..
hiç kimse bu adamları izlemenin ayrı bir keyif olduğunu inkar etmesin.filmin kurgusu çok sürükleyici oyunculara lafım yok ama steven sodenbergh yeterli performansı gösterememiş.film fazla karanlık va ağır seyrediyor.sonunu beğendim bu tarz filmlerin sonunun eğlenceli bitmesi lazım izleyicini gidiş amacı zaten eğlenmek.sırf radikallik olsun diye kötü bitse eğreti dururdu.