Ocean’s 13
4,2

Chev
Chev

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
oyuncu kadrosuna bir usta katılıncafilmde danny ocean ın ekibi oluncayönetmende bir usta olunca insan izelemekten kendini alıkoyamıyor tabikii. amaa aması var.filmin sıkıcı bir yönü yok,planlar he zmanki gibi kusursuz amaa klasik ocean sonu olmuş ve bazı şeyler biraz fazla kolay olmuş gibi..herneyse izleyin gzl vakit geçirilir bu arada rusty nin filmin sonunda adama yaptıgı kıyagı hiç unutmucam:D
busrakaramehmet
busrakaramehmet

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
birinci filmi sevenler bunuda sevebilir
bittersweetsymphony
bittersweetsymphony

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Eleven'ın tadı yok;ama gene de güzel. Oyuncular için seyredilmeye değer.Kurgusu gene güzel olmuş.Al Pacino'yu bir de burada görmek için gidin derim.
irismurdoch
irismurdoch

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
eleven çok güzeldii ikinci filmi beğenmemiştim son film birinciyide geçmiş!zekice ve heyecanlı..
murtiii89
murtiii89

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu film diğerlerine nazaran hiç iyi değildi. bu oyuncular bile filmi kurtaramamış.inşl 14 bunun gibi olmaz...
naked-soul
naked-soul

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
zaten twelve’i izledikten sonra bundan sonra çekilecek oceansların kesinlikle ilki kadar iyi olamayacağı sinyalleri verilmişti.çok sıkıcıydı ve heyecan verici hiçbir sahne yok gibiydi...keşke devamını hiç çekmeselerdi!!!
jhnnydpp
jhnnydpp

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
izlemek için bi tek al pacino yeter o da olmasa napardık acaba???
cagdasbayat
cagdasbayat

10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle ikinci filmden daha iyi fakat birincisiyle yarışır bu filmin de ikincisi gibi fiyasko olacağını düşünmüştüm fakat yanılmışım.Filmdeki güldürü unsurları da çok başarılıydı.
Zafer Sarac
Zafer Sarac

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
evet bu filmde 1. bölüme göre sönük kalmış ama bence filmi güzel kılan akılda kalan komik diyalogları bence filmde olmazın sınırları zorlanmış hatta bazen o sınır kaybolmuş olmaz molmaz demeyin oturup bi izleyin belki benden çok beğenirsiniz ben pek tutmadım 1. bölümün yerini tutmaz.ve alpacino hala bir efsane. iyi seyirler
semahos
semahos

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Sonunda Ocean's 13'ü seyrettim.
İlk 2 filme göre biraz daha ağır tempoda ilerleyen bir filmdi ama bende güzeldi.
Zaten kadrosu yeter valla bir George'ye bir Brad'a bakarken şaşı olacaktım.
En beğendiğim sahneler Danny'nin Oprah Winfrey'in programına bakarken gözlerinin dolması tabii ardından Rusty'nin de gözlerinin dolması.
Ve Linus'un burnundan dolayı şampayayı içmekte zorlanması hemen aklıma gelen sahnelerden.:)
Biraz kafa karıştıran bir filmdi ama espriler,replikler güzel ve akıllıcaydı diye düşünüyorum.
Bu arada George Clooney'i bıyıklı,enterasan bir halde görmek çok hoştu.:)
Filmi seyrederken gözlerim Julia Roberts'ı aramadı değil gerçi filmde Tess'in azıcık da olsa adı geçti ama keşke kendisi olsaydı.
Bana da 14.cüsü gelecek gibi geldi.
Valla hayır demem bu ekip olacaksa ve ekibe Al Pacino gibi dev oyuncular katılacaksa neden olmasın.
johnnyfan
johnnyfan

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ocean's 12 ocean's 11 in yanından bile geçmedi ama bu film sanki biraz daha iyi olmuş gibi.keşke sadece ocean's 11 kalsaydı devamı çekilmeseydi ama bu gidişle 4. de geliyo galiba.
PyRo-34
PyRo-34

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
oceans eleven’ı mumla aratıyo. Brad Pitt, Matt Damon çok geri planda kalmış. Al Pacino’ya düzenbaz adam imajı hiç yakışmamış. Senaryo çok karışık, kumardan anlamıyosanız bazı yerleri kaçırmanız olası 5/10
ikon-2
ikon-2

1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
soylenebılecek tek bırsey var o da sayın soderbergh efendi 1. ve 2. bolumu tekrar ızlede neler yapabılecegının farkına var...bana gore devamı var,son sahnedekı clooney ve pitt'in diyalaoguna dikkat edin derim!!!
ya birde su konu var ellen barkin'in yerine kimler olurdu kimler :) bence o kadın bu filme uymamıs....
Çagla E.
Çagla E.

1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
oceans serisinin son ve zorlama çekilmiş gibi görünen son filmi... şahsen büyük beklentiler taşımayarak gittiğim halde istediğimi alamadım. film boyunca eğlendim mi? evet. ama çıktığımda hatırladığım kayda değer pek bir şey yoktu. belki de bu defa serüvenin ve heycanın dozunu azalttıkları içindir bilmiyorum ama bu film sayesinde devam filmlerinin genelde ilk filmden kötü olduuna sağlam bir inançla inanmaya başladım (kitaptan sinemaya uyarlanan filmleri bunun dışında tutuyorum)
yine de merak edenlerin izlemesi gereken film. diğer bölümleri hatrına kendini sonuna kadar izlettiriyor.
volkan66
volkan66

1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu güzelim kadroyla nasıl bu kadar basit sıradan bir film yapmayı başarmışlar anlaşılır gibi degil bu adamları kapalı bi odaya koysan iki saat videoya çeksen içerde yaptıklarından daha güzel bi film çıkar ortaya.