aho memokus
1 değerlendirme
1 Şubat 2025 tarihinde eklendi
türkleri ancak bukadar aşşağılayabilirsin daha ilk sahneden beni kaybetti cahil arap devri gibi gösterilmiş türk gelenk görenek lerimizi bukadar aşşağılarsın ancak
Kültürsüz ,Cehaletin Olduğu Ülkeler de Yaşayan İnsanların Yaşam Tarzını ve Bir Şeyler Öğrenemeyen İnsanlar Gösterilmek İstenmiş Buraya Kadar Güzel Fakat Ahlaki Değerler Olarak Aşırı İğrençlik İçermektedir. Ayrıca Komik Sahneler Komik Değildi.
Bok ötesi bir film. Yemin ederek söylüyorum hayatımda bitiremediğim tek film. Cingöz Recai'yi bile sonuna kadar izlemeyi başardım ama buna dayanamadım.
Borat aranıyor mokoko yapacaklar şuan kazakistandayim borat 2 filmi çıkmış çok pis kızginiz yakında özür dileme Video Su çıkar makyajli Video Su kesin cikar
İnanılmaz alttaki yorumlara göz attım bazıları bu filmin ciddi olarak Kazaklara yapılmış övgü olduğunu düşünüyor.
Adamın Manhattanın ortasında pantolonunu indirip tuvalet ihtiyacını gidermesi, insanların bıyıklı ve siyah saçlı olmasının genellikle müslüman ve potasiyel terörist olduklarının ima edilmesi, Kazakların aile içi ensest ilişkilerini fıkra anlatır gibi anlatması, yolda yürümeyi bile bilmiyor olmaları, Kazak adamın ülkesinde televizyon muhabiri olmasına rağmen televizyonda kanal değiştirmeyi dahi Amerikalılardan öğrenmesi...
Aşağıdaki bazı yorumlarda bunların gerçekten övgü olduğunu düşünenler var.
Biz yanlış izlemişiz. Aslında Amerikaya eleştiri varmış filmde. Kusura bakmayın ama siz polynnayı bile çıldırtırsınız. Eğer bunlar hakaret değilse hakaret nedir acaba?
O yorumları yazan kişinin kendisi bu şekilde tasvir edilse tüm bunları hakaret olarak algılamaz mıydı acaba? Ya da kendi ifadesiyle bunları övgü olarak mı kabul edecekti?
Böyle gereksiz,aşağılık derecesinde kötü olan filmlere en iyi komedilerden diyen varya böyle adamların sırtı yere gelmez.Bruno geldi kaçırmayın arkadaşlar tam size göre :)
bazıları bu filmde bir ironi olduğundan dem vuruyorlar.ama ne kadar iyimser olursanız olun böyle bir ironinin varlığından bahsetmek imkansız..espriler ve özellikle filmin tarzı müthiş ama resmen bir ülkenin onuruyla oynanmış..