rsimsek
16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
komedi mi? sorusuna cevap,kesinlikle komedi ama anlayana film amerikan kültürü dahilinde espiri yapıyor,nasıl ki kanadalı adam g.o.r.a yı komik bulmazsa sende bunu komik bulmamışsın.
Tuvalet mizahı kullanan bir filmden ne beklenir ki? ’’Borat’’,insanın midesinin kaldıramayacağı kadar iğrenç sahneleriyle derhal unutmak istediğimiz bir filmimsi.
valla bızım kulturumuze pek uymuyo bu fılm yapmıslar bıseler ama kazaklarında pek hosuna gıtcegını sanmıyorum ya neysee vasat bi fılm bencee... anlatıldıgı kadar deıl yaniii
Türk halkına pek fasla hitap etmeyen espri anlayışı ( uluorta buyuk abdestini yapmak, iki erkegin cıplak durumda otelde kosması bence hiç komik değil sadece iğrenç) ile bir filmden cok belgeseli andıran ne olduğu belli olmayan amerikan izleyiciler tarafından övgüyle bahsedilen bir film. Filmde Borat karakterini canlandıran Ali G nin internere düşmüş olan videoları cok daha güzel onları izleyin derim.
bana rahmetli Kemal Sunal filmlerini hatirlatti. Saf bi adam, ama zekasiyla olaylari cozuyo. Bu arada da pek cok komik sey oluyo. Aslinda cok komik. Ancak bi 5 dk.lik bolum var ki yorum yapamiyorum. O kismi Turkiye de yayinliycaklar mi aynen, merak ettim dogrusu!