Borat
1,9

ilsalaron
ilsalaron

3 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Kim ne derse desin ben bu Borat karakterine ve Sascha Boron’a hayranım. Adam bana göre tam bir fenomen. Evet, belki zaman zaman çok itici, gıcık bir tip ama onun altında yatan müthiş bir zekâ var. Ben, Sascha’yı rahmetli Kemal Sunal’a ama en önemlisi Borat’ı da Şaban karakterine çok benzetiyorum, tabii Şaban Borat kadar itici, gıcık hatta cinsel sapkın değildi ancak ben her iki karakterin saf, köylü, şaşkın ve sakar özelliklerinden bahsediyorum. İddia ediyorum Sascha Baron son dönemin en başarılı ve en doğal komedyenlerinden biri. Kendiyle ve kendi diniyle bile dalga geçerken çok doğal. Müthiş bir yetenek ve çok başarılı bir komedi var karşımızda.
birhan22
birhan22

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Borat tiplemesini biraz bilmek lazım önceden, eğer ne ile karşılaşıcağını bilmiyorsan biraz hayal kırıklığı olabilir sanki, çünkü farklı bir komedi. Bu filmde Amerikan halkının cehaletini, diğer kültürler hakkındaki bilgisizliği hem gözleer önüne seriyor, hem de onlara bi anlamda dersini veriyor. Alt yazıyla espirisini biraz yitiriyor, ingilizce biliyorsanız tadından yenmez bence.
lord-of-warr
lord-of-warr

30 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bu ali g. cok komik bir adam. filmi izleme fırsatını bulamadım ama iyi bi çalışma olmuştur sanırım.ilk filmi baş belasını izlerken altımıza yapmıştık.buda oyledir zannersem
alcatrazzgs
alcatrazzgs

20 Kasım 2006 tarihinde eklendi
valla iyi kötü derken film 90 milyon $ hasılat yaptı bu arada. bu borat tiplemesi baron cohen in önceki filminde de vardı hatırlıyorsanız. filmin adı başbelası idi yanılmıyorsam. adam iyi komedyen ne yapalım bize alkışlamak düşer
kallanba
kallanba

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bu film reklamlarına bile bakarken güldüm yaşı 11-13 yaş arası olan çocuğun bile araba kullanması komik