Film sapık, küfürlü ve çılgın sahneleriyle sizi hayrete düşürüyor ve bir yandan güldürüyor. Eğlenmek için harika bir film. Bazı yerlerde aşırıya kaçtığı bir gerçek. Ama tüm zamanların en komik filmleri arasında önemli bir yeri olmalı. İzlerken bu adam tam bir manyak diyeceksiniz
Bence çok güzel bir film. bütün dünyada beğenilen filmi bizimkiler beğenmemiş görünüyor. bizim türk milleti hangi filmi beğenmişki. yok "espriler komik değilmiş" zaten espriler komik değil, durumlar komik. ben kendimi bildim bileli bu millet hiç farklı film seyretmeyi sevmemiştir. hele hele kült filmleri hiç sevmez. tamamiyle kültürle alakalı, onun için sevilmemesi normaldir.
Bu güne kadar izlediğim en güzel filmlerden biriydi. Film, siyasi içeriğinden dolayı bu haksız tepkileri alıyor, bu puanı da kesinlikle haketmiyor! Olaylara kesinlikle farklı bir açıdan bakmanızı sağlıyor, siyasi olmasının yanında da bu kadar komik olmayı başarabiliyor. Hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. not:Aile ile izlenmesi içerdiği espiriler yönünden sakıncalı olabilir.
Arkadaşlar yapmayın ya bu film bu kadar düşük bir puanı haketmiyor. bence gayet de başarılı ve komik bir filmdi. espiriler de yerindeydi. sinema salonu full doluydu ve herkes de gülmekten kırıldı. borat karekteri çok başarılıydı. gülmeye ihtiyacı olanlar kesinlikle izlemeli diyorum. sakın buradaki yorumları okuyarak bi önyargı oluşmasın aklınızda. son derece başarılı bir komedi filmi üstüne basarak söylüyorum. izleyen asla ve asla pişman olmaz!!!
Bu filmde Kazakistan'la alay edildiği için haksız tepkiler verilmiş filme... Kazakistan'la ne kadar alay edildiyse amerikaylada bir o kadar alay edilmiş. Özellikle amerikanın kendi gerçekleriyle ile alay edilen sahnelerde büyük kahkahalar atmama neden olmuştur. Filmin neresinde yahudi propagandası yapıldığınıda anlayamadım, gördüğüm kadarıyla onlarla da alay edilmiş. (iyide edilmiş) Kesinlikle önyargıların bir kenara bırakılıp izlenmesi gereken bir film.
Sansürlenmiş ne yazık ki, gösterimden önceki fragmanlarda bulunan esprilerin bir ikisi yoktu.
Ağır bir film aslında; komedi olarak algılanması daha da ağır ve belki Cohen'in asıl kazığı, izleyicilere bunun komedi olduğu fikrini satabilmesi de olabilir.
Filmdeki herkes, Borat'ı gerçek sanıyor, ayrımcılık ve aşağılama, cehalet ve budalalık bu kadar bariz kaç filmde görülebilir ki?
yha inanamiyorum bu kadar müthiş bir ismin filmine ve bu kadar harika bi komediye verilen oylara bak arkadaşlar siz oylara bakmayin 10 numara film ali g yi taniyanlar onun ne kadar komik birisi oldugunu bilir zaten resmen gülmekten karnınız agriycak bu film kötü olamazzz