Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan: en yeniler yorumlar - Sayfa 9
Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
3,9
fkocaaslan
23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
birinci filmini sinemada izlenecek film kalmayınca rastlantı eseri izledim.Ancak iyi ki de izlemişim diyorum kendime 2. filmini sabırsızlıkla bekliyorum
Kitapların tamamını okuyan birisi olarak yorum yazıyorum ve bazı arkadaşler olayı tam anlayamamışlar açıklayayım narniaya dolaptan bi daha gidilmo die hatırlıorum, çeşitli yollardan gidilio ve mesela bu sefer lucy gidebilio ama abisi ve ablası gidemio bundan sonraki hikayelede de zaten bunların bi kuzeni gidio sonra kuzeni bi arkadşyla gidio ve çok çeşitli ve etkileyici hikayeler yaşıyolar yani ilk hikayede narniada büyüdükleri kısımı sadece onlar bilicek ve öbür dünyaya taşınmıyacak sadece narniaya tekrar gitmei ve aslanın onları geri çağracağı günü beklicekler tabi en büyük abi ve abla tekrar gidemeyeceğini bildikleri için umudu kesmiş biçimde normal hayattaki önemli sınavlarna çalışıolar -oks öss falan gibi- anlaşıldı mı eğer hala anlamayan varsa webmesajla bana sorabilir...----------------------------Şimdi benim yorumuma gelince filmi tabiki sabırsızlkla bekliorum ama neden film 2 şer 2 şer atlaya atlaya gidio zaten 1. kitabı deil 2. kitabı film yaptlar çünkü 1. kitap film olabilecek kadar konuya sahip deildi -zaten önce 2. kitap çıkmış ama bakmışlar hikayenin altı boş kaldı kitabın birincisi buydu die bunu çıkarmşlar tabi bizim ülkemizde kitaplar çok sonra çktğı için biz bunu bilmiyoruz- şimdi de 3. kitap olan ’at ve çocuk’ deil de neden prens caspian film oluo yani ben at ve çocuk unda film olabilecek kadar konuya sahip olduğunu düşünüorum ama yapmcların bileceği iş... konu çok dağılacak gibi duruyo ama güzel bi film çıkmasnı umuyorum...
Merakla bekliyorum. Öyle ki internette setten ilk görüntüler yayınlanmaya başladı bile. Umarım bu kez kitaptaki gibi biraz daha karanlık bir atmosferde yaparlar.
Bu arada 3. filmin çekimlerine de yakında başlanıyormuş. Voyage of Dawn Treader.
ben büyük bir fantastik sinema hayranıyım bu konuda yüzüklerin üzerine film yapılabilirmi bilmiyorum ron olaraksa ejderha mızrağı serisi rakip gösterlebilir. İyi bir yönetmenle hatta bu romandan harikada bir fil çıkar diye düşünüyorum. Narnia günlüklerine gelince fıragmanını izledikten sonra kesin bu filme gitmeliyim diye söyledim. Ama film bitip çıktıktan sonra buda neydi dedim. Emeğe asla saygısızlık etmek istemem ama vasatın altında bir filmdi. filmde o fantastik ruh yoktu sanki haytın içinden bir konu anlatıyordu. Romanı okumadım ama sanki bu iş bu yönetmene göre değil tama shrek güzeldi ve hoştu ama bu yönetmenden ancak shrek çıkar sanırım. Oysaki BU filmi Tim Burton çekseydi ne harikalarla karşılaşırdık. Yada Roberto Rodrigez harika iş çıkarırdı. neyse ikincisininde pek iyi olacağını pek zannetmiyorum.
ilk filmdeki aksiyon artarak devam etmeli...ilk filme şüpheyle yaklaşıp fantastik hayranlığım dolayısıyla gitmiş ve memnun kalmıştım...savaş yapmak üzere birbirine koşan iki tarafta hayvanların durmayıp birbirlerine çarptığı sahne hala aklımdadır...çocuktu falandı demeyip çoşmalılar...her gün film çekiliyor ama fantastik-aksiyonun(ve onun gibi hayalgücüne dayalı kurguyu türlerin)payı çok az...kesin gidicem...kesin gidin...
Prince Caspian kitabın çıkış tarihine göre ikinci sırada Aslan, Cadı ve Dolap'sa ilk sıradaymış. sanırım yapımcılar buna göre yapıyorlar. bekleyip göreceğiz
ilk filmi çok sevdim serinin ikincisini dört gözle bekliyorum çünkü ilki karekterleri tanımak açısından iyiydi. ikinci seriyi kesinlikle seslendirme yapılmış olarak izlemiycem sinema salonu uzakta olsa orjinal sesiyle olanı izlemek için giderim.
aslında böyle filmleri pek sevmem ama bu filmde hayvanların olması beni çok çekti kendine hele en sondaki savaşta jaguarın kaplana atlaması herhalde çok az kişinin dikkatini çekmiştir jaguarın sonu ne oldu bilmem ama öldüyse bile cesaretine hayran kaldım süperdi
tüm serisini okudum ''büyücünün yeğeni'' ve ''at ve çocuk'' u atlamaları yanlış olmuş çünkü bu bölümler çok önemliydi narnia nın ortaya çıkışı gibi önemli şeyler vardı. 1 i atlayıp 2 yi yaptılar 3 ü de atlayıp 4. filmi yapıyor olmaları saçmaca olmuş ama yine de Prens Caspian ı sabırsızlıkla bekliyorum ama en güzeli sonuncusu yani ''son savaş'' narnia ya bayılıyorum harry potter dan bile güzel bence kitabını merak eden varsa hemen alıp okusunlar bence harika bir seri
ilk filme fragmanında gördüğüm savaş sahneleri yüzünden gittim ama beklediğim gibi diğildi daha çok küçük çocuklara hitap eden bi filmdi umarım ikincisini daha güzel yaparlar ilk film savaş sahnesi dışında sıkıcıydı çünkü