aslında böyle filmleri pek sevmem ama bu filmde hayvanların olması beni çok çekti kendine hele en sondaki savaşta jaguarın kaplana atlaması herhalde çok az kişinin dikkatini çekmiştir jaguarın sonu ne oldu bilmem ama öldüyse bile cesaretine hayran kaldım süperdi
tüm serisini okudum ''büyücünün yeğeni'' ve ''at ve çocuk'' u atlamaları yanlış olmuş çünkü bu bölümler çok önemliydi narnia nın ortaya çıkışı gibi önemli şeyler vardı. 1 i atlayıp 2 yi yaptılar 3 ü de atlayıp 4. filmi yapıyor olmaları saçmaca olmuş ama yine de Prens Caspian ı sabırsızlıkla bekliyorum ama en güzeli sonuncusu yani ''son savaş'' narnia ya bayılıyorum harry potter dan bile güzel bence kitabını merak eden varsa hemen alıp okusunlar bence harika bir seri
ilk filme fragmanında gördüğüm savaş sahneleri yüzünden gittim ama beklediğim gibi diğildi daha çok küçük çocuklara hitap eden bi filmdi umarım ikincisini daha güzel yaparlar ilk film savaş sahnesi dışında sıkıcıydı çünkü
ewet 1. film biraz daha çocuklara yönelikti.çünkü savaşa sahnesi falan biraz daha azdı.ama bu filmde savaş sahnesi daha fazla olucak sanırım.devler falan da olucak.bence 2. film 1. filmden daha etkileyici olabilir.bu arada at ve çocuğu niye yapmıyolar söyliim.çünkü at ve çocukta kahramanlarımız pevensie kardeşler yok.gümüş sandalyey okuduğumda bahsediliyodu ama pevensie kardeşler içerisinde geçmiyodu.bence en iyisi gümüş sandalye ve pevensie kardeşler olmasa bile o film çekilmeli
çoğu kitapta bu filmin çocuk filmi olduğu yazıyordu ama hiç de çocuk filmine benzer bi yanı yok ilk filmi izledim güzeldi zaten prens caspia kitabıda iyi filmi nasıl acaba bakıp görücez
İlk film hoşuma gitmişti. Karakterler fena değildi. Sonra kitaplarını ladım ve okudum ve gördüm ki, kitap çoçuklara hitap ediyor Ama filmi biraz daha yetişkinler için. İkinci filmide ilk film gibi yaparlarsa güzel olur. Çünkü görsel olarak daha fazla hareket var. Bu arada kitapalr çoçuklar için ama okunmayacak kadar kötü değil. Filme bütünlük aktıyorlar. Tavsiye ederim...