Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
3,9

Burakrises
Burakrises

12 Kasım 2010 tarihinde eklendi
fena değildi yani çok kötü değildi ama mükemmelde değildi ama güzel bir seyirlik filmi gayet izlenile bilir 10/9
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bir film olmuş Fantastik dünyanın içinde insan kendini kaybediyor. Yeni Narnia serilerini bekliyorum.
snowman72
snowman72

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ilk filmi keyifle izlemiştim.türkçe seslendirmeyede bayılmıştım,devamınıda zevkle izleyeciğimi umuyorum.filmin atmosferini çok beğenmiştim.
tmnt92
tmnt92

13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
http://www.imdb.com/video/trailer/me60638658Buyrun,filmin fragmanı.Tek kelimeyle harika görünüyor:)
mehmet53
mehmet53

1 Ocak 2011 tarihinde eklendi
en az ilki kadar güzeldi
patron-US-
patron-US-

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
An itibariyle hala fragmana bakıyor olmak ve Dünyanın bir ucunda birilerinin filimi hatim ettiğini bilmek insanı üzüyor. :PTabi bu daha da merak dışında fazla birşey katmıyor. :d Merak da doğal aslında; kitapları okumuş biri olarak söyleyebilirim ki, beyazperde de gördüğümüz Narnia kağıtta kalandan çok daha gerçekçi çok daha doyurucu! İşte bu yüzden Temmuzu bekliyeceğiz... Belkide beklemeyiz. :D
+frekans
+frekans

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
ilk film daha masal tadındaydı ve güzeldi ama 14-15 yaşındaki çocukların koca orduya meydan okuması duello yapması biraz inandırıcılıktan öteydi artık büyütün şu çocukları
ozarkx
ozarkx

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
fantastik ve keyifli bir film....
Josephy
Josephy

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
ilki kadar olmasada buda çok güzel, 3. filmi heyecanla beklioz sanırım 2010 da çıkıomuş
Erdem TERZi
Erdem TERZi

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Her ne kadar 'Yüzüklerin Efendisi' ni andırsa da, bir tek şey söylenebilinir; 'Muhteşem'.
handanece
handanece

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
yüzüklerin efendisi tadında bir film bence..cüceler,at adamlar,insanlar ve savaş sahneleri çok benzer. tabi biraz daha sönük ama sıkılmadan izlenebilir.
gurkanakkaya
gurkanakkaya

11 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmi ilk gün ilk seans izledim ne de olsa biraz fazla beklemiştik daha fazla bekleyemezdim ;)...beklediğimden kat be kat daha muhteşem buldum...ilk film beni büyülemişti yarattığı atmosfer inanılmazdı, 2. filmde bunu hat safhaya çıkaracaklarından emindim...gerçekten de Andrew Adamsonu tebrik etmek lazım, bütün kitapları okumuş biri olarak narnia dünyasına çok hakim olduğunu söylemeliyim...yarattığı atmosfer,müzikler,geçişler harika...gelelim efektlere, weta bu sefer kendini aşmış şimdiye kadar gördüğüm en iyi efektler evet bunu rahatlıkla söyliyebilirim çok etkileyici...filmin sinematogrofisi de aynı oranda müthiş...en sevdiğim sahne filmin sonundaki(kitabı okuyanlar bilir) su tanrısının ortaya çıktığı sahne oldu...bu filmi mutkala izleyin,izlettirin,bayılacaksınız...10/10
sethkyran
sethkyran

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Merakla bekliyorum. Öyle ki internette setten ilk görüntüler yayınlanmaya başladı bile. Umarım bu kez kitaptaki gibi biraz daha karanlık bir atmosferde yaparlar.

Bu arada 3. filmin çekimlerine de yakında başlanıyormuş. Voyage of Dawn Treader.
tilki724
tilki724

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
aslında böyle filmleri pek sevmem ama bu filmde hayvanların olması beni çok çekti kendine hele en sondaki savaşta jaguarın kaplana atlaması herhalde çok az kişinin dikkatini çekmiştir jaguarın sonu ne oldu bilmem ama öldüyse bile cesaretine hayran kaldım süperdi
gokhanaytan11
gokhanaytan11

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
fantastik dünyanın kapılarını aralayan, ilkine göre çok daha fazla yetişkinlere hitap ediyor,güzel geçirilebilecek 2.5 saat için tavsiye edilebilir