Gecenin İki Yüzü

rudeonerudeone
rudeonerudeone

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bir iki yıl sonra hafızalarda kalmayacak büyük bir ihtimalle ancak yine de an itibariyle izlenebilir,bir kere oyuncular harika seçilmiş,rollerini de en iyi şekilde yapmışlar,işi ve ailesi arasında kalan bir adamın dramatik hikayesi diyebiliriz kısaca.
muzur6
muzur6

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
doğrusu ben izlemekten çok büyük zevk aldım ve çokda beğendim.çok değişik bir seneryosu olmasada gerçekten işlenişi ve oyunculuğu açısından beni tatmin etti hatta beklediğimden de iyi çıktı diyebilirim izlemenizi tavsiye ederim...
alba42
alba42

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Oyunculuklar falan çok iyiydi,ben beğendim.
rohan83
rohan83

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
eva mendez bu kadının isi bile beni çizgi filme dahi götürür muhteşem bi fizik artı oyunculuk
pengux
pengux

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
senaryosu, oyuncuları ile izlenebilir polisiye bir film
husnukizilcik
husnukizilcik

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmi tesadufen izledim ve beğendim.Özellikle yağmurlu havadaki kovalamaca sahnesi çok etkıleyıcı geldi.Birde oyunculuklar iiydi.HErkese ıı seyırler.
osmancilingiroglu
osmancilingiroglu

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Joaquin inanılmaz oyunculugu super senaryo.Gercekten Cok iyi film di herkese tavsiye ediyorum .
uur189
uur189

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence çok başarılı bir film.yalnız iki eksisi var 1-film biraz ağır işliyor 2- mark wahlberg biraz arka planda kalmış ama yinede izlenmeye değer... 10/9