yaw hani filmler vardır kötümüydü iyimiydi diye karar veremezsiniz.bu öyle bir film olmuş.sonunuda aslında düşündükleri gibi iyi yapamamışlar.film bitince hadi ordan diyebilirsiniz sakın kimse orda çok derin manaların yattığını söylemesin heçbi manası yoktu.valla seyredilebilir ama seyredilmezsede bişey kaybetmezsiniz.işte böyle bişeyyyyyyyy işte böyle birşeyyyyyy
vasatın üstünde ama izlenebilir izlerken şeytan çarpması esintileri dikkat çeksede iyi bir korku filmi fakat orjinal bir korku filmi deil bu arada hep aynı korku öğelerinin kullanılması da belli bir zaman sonra sıkıntı veriyo yine mi bu kız yerlerde sürünüyo sorusunu akılllara da getirmiyo deil.
filmi begenecegimi umarak izlemiştim ...gerçekten hayal kırıklıgı oldu.şaytan çarpması gibi olmasını beklerdim..bi kaç yer dısında film hiç germiyor. film çok kısır bi senaryo üstüne kurulu...olmamıs..tokatlanma sahnesi komik ve basit...filmin tek artısı rachel hurd wood..6/10
Bu filmin 2004 yapımı başka bi versiyonunu izlemiştim The Bell Witch Haunting idi adı.Konu ne kadar ilgi çekici olsada film iyi değildi.Ancak bu sefer galiba bu acayip konuyu akıllıca işlemeyi başardılar(fragmana bakılırsa...)Oyuncular bu defa çok iyi seçilmiş.En başta Sissy Spacek var tam korku filmine yakışar bir şekilde.Fragman bile insanı ürpertmeye yetiyo.Umarım filmin tamamı öyledir ve hayal kırıklığına uğramayız ama ben bu filmden umutluyum...
korku filmlerinde gülmeyii sevmem ve resmen katıldım gülmekten tokatlama sahnesi kızın heryere girmesi herşeye atlıodu resmen sora o küçük kıs deli deli şeler yapıo su atıo sora kalkıo sora ruh böle anlaşlmas şeklde knşuodu sonra o ses kıs sesi oldu blmem baya karışltrmşlar
arkadaşlar yorumları okuyunca çok üzüldüm bu kadar sıradan bir film değil bence.lütfen filmi iyi anlayalım.Kötü yorum yapanlar sonunu anlamayanlar...HARİKA bir film...farklı bir konu...
eger korku ve gerilim tarzı film seviyorsanız bence çok güzel bir film,şahsen ben çok begendim ,hatta son dönemlerde izledigim en iyi ürkütücü sahneleri olan film diyebilirim,sonunu o kadar begenmedim sadece ,neden bu kadar düşük notu aldıgını anlamış degilim
bu filmi ben çok sevdim tam istediğim bir korku ve gerilim filmi birdefa filmde kan yok bu bile beni etkiledi, filmde her sahne nerdeysekaranlık konusu, kurgusu müzikleri ben çok sevdim izlenmeye değer bir korku filmi.