Amerikan Büyüsü

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Şaka gibi bir film An American Haunting.Bırakın böyle bir filmin çekilmiş olmasını,sinemalarda hatta Amerikada gösterime girip,üstüne üstlük bütçesini çıkarabilmiş olması bile büyük başarı sayılmalı.Donald Sutherland ve Sissy Spacek gibi iki iyi oyuncuya çok yazık olmuş.
mazurka92
mazurka92

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerilmek için ideal bir film ancak eğer kaliteli bir korku filmi için bu yeterli gelmiyorsa izlememeniz tavsiyemdir.
seymaerisen
seymaerisen

26 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
ehh idare eder ama korkmayı beklemeyin :D
rednail00
rednail00

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
filmi merakla bekliyorum umuyorum ki saçma sapan bir film çıkmaz ama içimden bi ses bu film feci olcak diyor
byburak
byburak

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Mükemmel değildi ama kendini izlettirdi çok daha kötülerinide görmüştük bu herşeye rağmen güzeldi
mehtap6
mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Klasik şeytan çarpması filmlerinden birisi.Ama izlenebilir.
gizemcimsit
gizemcimsit

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
cidden gerilimdi...ama çok güsel olduğunu söylemem...sadece etkisinde kaldım ve gerçek olmasıydı beni etkileyen tarafı...
canergokce7
canergokce7

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Ensest konusunu işlemek için bütün klişelerden yararlanılmış, kendini tekrar etmekten çekinmeyen amerikan sinemasının ortalamanın altında bir örneği, izlememekle çok şey kaybetmezsiniz.
huveylidd
huveylidd

29 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Klasik Amerikan Korku filmi demekten kendimi alamayacağım vallayi. Her ne kadar oyunculuk ii olsa da konu pek bi sığydı. Yani biraz daha üzerine düşünülseydi daha geniş ve şaşırtıcı bir senaryo ortaya çıkabilirdi. Ancak genelde iyiydi... (Ay genelde iyiydi deyince kendimi Uğurkan Erez gibi hissettim:P)
debade
debade

7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
kızın ailesinin inatla kızlarını şeytanlı odaya yatırdığı için baya sinir krizi geçirdim, yer yer uyur gibi oldum ama ses efektleri sayesinde ayakta kalabildim. gitmenizi tavsiye etmem ama gidecek başka film yoksa, boş vaktinizde varsa gidin
darkness1985---
darkness1985---

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Çok kötü denemez belki ama uygun olanı yetersiz demek sanırım...
dewill99
dewill99

4 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
filmi peq begendiimi söliemijem yani..gerildigim sahneler oldu ama anlıqtı onlarda genel olarq film sıqjıydı gercq gerilim tutqunlarnı tatmin edjeini sanmıorum..
poorblood
poorblood

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
yaw hani filmler vardır kötümüydü iyimiydi diye karar veremezsiniz.bu öyle bir film olmuş.sonunuda aslında düşündükleri gibi iyi yapamamışlar.film bitince hadi ordan diyebilirsiniz sakın kimse orda çok derin manaların yattığını söylemesin heçbi manası yoktu.valla seyredilebilir ama seyredilmezsede bişey kaybetmezsiniz.işte böyle bişeyyyyyyyy işte böyle birşeyyyyyy
MURAT8340
MURAT8340

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu film için kötü diyen arkadaşlar, bu tarz bir iyi film örneği söylermi merak ediyorum. hikayenin gerçek olması bile çok etkileyici.
Günce G.
Günce G.

29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Güzel olmuş bu film. Korku gerilim türündeki filmleri seviyosanız bu film beklentilerinizi karşılar.