JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Şaka gibi bir film An American Haunting.Bırakın böyle bir filmin çekilmiş olmasını,sinemalarda hatta Amerikada gösterime girip,üstüne üstlük bütçesini çıkarabilmiş olması bile büyük başarı sayılmalı.Donald Sutherland ve Sissy Spacek gibi iki iyi oyuncuya çok yazık olmuş.
Ensest konusunu işlemek için bütün klişelerden yararlanılmış, kendini tekrar etmekten çekinmeyen amerikan sinemasının ortalamanın altında bir örneği, izlememekle çok şey kaybetmezsiniz.
Klasik Amerikan Korku filmi demekten kendimi alamayacağım vallayi. Her ne kadar oyunculuk ii olsa da konu pek bi sığydı. Yani biraz daha üzerine düşünülseydi daha geniş ve şaşırtıcı bir senaryo ortaya çıkabilirdi. Ancak genelde iyiydi... (Ay genelde iyiydi deyince kendimi Uğurkan Erez gibi hissettim:P)
kızın ailesinin inatla kızlarını şeytanlı odaya yatırdığı için baya sinir krizi geçirdim, yer yer uyur gibi oldum ama ses efektleri sayesinde ayakta kalabildim. gitmenizi tavsiye etmem ama gidecek başka film yoksa, boş vaktinizde varsa gidin
filmi peq begendiimi söliemijem yani..gerildigim sahneler oldu ama anlıqtı onlarda genel olarq film sıqjıydı gercq gerilim tutqunlarnı tatmin edjeini sanmıorum..
yaw hani filmler vardır kötümüydü iyimiydi diye karar veremezsiniz.bu öyle bir film olmuş.sonunuda aslında düşündükleri gibi iyi yapamamışlar.film bitince hadi ordan diyebilirsiniz sakın kimse orda çok derin manaların yattığını söylemesin heçbi manası yoktu.valla seyredilebilir ama seyredilmezsede bişey kaybetmezsiniz.işte böyle bişeyyyyyyyy işte böyle birşeyyyyyy