boldheart
16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kadro ve senaryo bakımından sağlam bir o kadarda bilindik bir film ama olsun jet li ve jason filmi kurtarmış jet li daha ön planda heyecan dolu bir film olmuş izlemeye değer...
Marcus Stathamın hayranları için 4x4 lük bir film yine. Jet li yi ilk defa bu kadar beğendiğimi de itiraf etmliyim belki Stathamdan ötürü ama bilmiyorum. 2 yetenekli aksiyon oyuncusundan son yılların en iyi aksiyon macera filmlerinden. Zaten bu iki abimden daha kötüsü çıksa şaşardık.. Kesin izlenmesi gerek diye düşünüyorum. 10/10
bu film için söylenecek tek bir kelime var: mükemmel bir film.filmde aksiyon hiç hız kesmiyor artı senaryosu da bir o kadar etkileyici.gerçekten tebrikler. darısı bizim türklere.
Ne söylenebilir ki Jet Li ve Jason var filmde. Hani sırf Al Pacino vardır diye bazı filmlere gidersiniz ya işte Jet Li ve jason var diye de bu filme gidilir. Film oldukça iyiydi açıkçası. Ben hiç bir yorumu okumadan gittim ve sonu itibariyle çok şaşırdığımı söyleyebilirim. Bence bu filmi diğer aksioyon filmlerinden ayıran en büyük özelliği sonunun diğer aksyon filmlerine nazaran daha şaşırtıcı olması... İzleyin görün gidin gitmedim demeyin...
Ben böyle filmlerden pek hoşlanmam ama sürükleyiciydi filmden kopmadan izledim.Doğrusu baya hoşuma gitti.Bir arkadaşımın tavsiyesine uyup gitmişim memnun kaldım.
dövüş ve aksiyon sinemasının iki devi karşı karşıya gelirse oluşacak tüm heyecan ve harekete hazır olmak lazım filmi izlemeden önyargıda bulunanlar hata ederler gercekten beklentileri karşılayan bir film.tebrikler