atillaburge
8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Yani aslında çok daha başarılı bir film bekliyordum her açıdan... Ancak kötü olmamış, bol aksiyonlu bir film ama çoğu yerinde bilindik tanıdık sahnelere rastlanıyor... Çok sürükleyici bir yanı var elbette kopamıyorsunuz ama çoğu zaman sıradanlıktan çıkamıyor... Kurgusal anlamda ciddi sıkıntıları var, senaryo açısından temel anlamda özgün değil ama yine de farklı olmuş diyebiliriz, yönetsel açı başarısız ancak oyunculuklar buna rağmen kötü sayılmaz... 8/10 diyebiliriz ve sıkılmadan da herkes izleyebilir, ama çok çok üst düzey bir yapıt olmadığına seyredenlerde hak verecektir.
flimi dün izledim gayet güzeldi aman aman degil zor ölüm 4 teki aksiyonda yok ama çok beklettimiz olmadan gittigimizdenmidir nedir flim arkadaşımla benim hoşuma gitti jet li bayaga iyi ve karizmatik
ben bu filmi cevahirde izledim alt yazı olduğu için bazı yerleri karıştırdım ama film çok sürükleyici jet lee ye bayıldım mutlaka izleyin süper özellikle polisiye sevenler sakın kaçırmayın
aksıyon dozunun klasık jet li filmleri kadar yuksek olmadıgını kabul edıyorum ama gercekten kaliteli bir film.gruplar arası cekısmeyı ıyı yansıtmıslar.sonu da ınsanı ters koseye yatırıyor