Suikastçı
4,1

FreshFasulye
FreshFasulye

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
sıradan gece 12.00 den sonra izledigimiz filmler gibi bişe olmus sadece jason için gittim ama hiç bişe alamadan döndüm
sheeter
sheeter

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
dövüş ve aksiyon sinemasının iki devi karşı karşıya gelirse oluşacak tüm heyecan ve harekete hazır olmak lazım filmi izlemeden önyargıda bulunanlar hata ederler gercekten beklentileri karşılayan bir film.tebrikler
mennan
mennan

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmin sonunu, başından tahmin edemeyeceğiniz, aksiyonu olan başarılı bir film.
Rollercoaster
Rollercoaster

13 Mart 2011 tarihinde eklendi
İzleyecek olanlar filmden çok fazla aksiyon sahnesi beklemesinler,hayal kırıklığına uğrarlar.ama kurgusu ve finaliyle en azından 8/10luk bir film.
erol-star
erol-star

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
flimi dün izledim gayet güzeldi aman aman degil zor ölüm 4 teki aksiyonda yok ama çok beklettimiz olmadan gittigimizdenmidir nedir flim arkadaşımla benim hoşuma gitti jet li bayaga iyi ve karizmatik
Serrcan
Serrcan

31 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ya kadro ve senaryo olarak çok sağlam bi film ama çok karışık dikkatle izlenmeli diyorum ayrıca sonuda çok şaşırtıcı
badmurat
badmurat

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
muhteşem bir yapım danny the dog iyi rol yapmış
cilekgirl34
cilekgirl34

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
jet li nin oynadığı bütün flimler güzeldir bu filmi izlemedim ama güzel olduğuna inanıyorum...
voodoo25
voodoo25

28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
jason ciddi bir seri yakaladı bence . jet lee yide gözardı etmeyelim ama inanılmaz bir sonu olan harika bir film
yigityasa
yigityasa

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Hakkındaki eleştirileri fazla acımasız buluyorum.Filmin Senaryo öbekleri o kadar da kötü değil.hele ki sürpriz sonu bile bu filmin en az 8 p almasına yardımcı olmalı.Ben oyunculukları ve kurguyu da beğendiğim için 9 verdim.
spike2085
spike2085

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
jason stantam ve jet li daha ne denebilirki.sabırsızlıkla bekliyorum.bu arada jet li cehennem silahından sonra ilk defa kötü rolde.
heinen17
heinen17

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gerek kurgu gerek aksiyon gayet güzel olmus bence tereddüt etmeden gidebilrisniz güzel film
mr-expert
mr-expert

18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmin son 10 dakikasına gelene kadar içinizden "ne kadar da komplike bir film, bu kadar karışıklığa ne gerek var..Niçin sürekli grupları birbirine düşürüyo yada kimin için çalışıyo bu rogue denen adam" gibi sorular soruyorsunuz kendinize ve yine son 10 dakikaya kadar ki bölümde ne izlediyseniz ona göre cewaplar veriyorsunuz..

Lakin her sey son 10 dakikada anlam buluyor ve de parçalar tamamlanıyor..

Fazlaca zeki bir kurgu,sağlam oyunculuklar..4/4 lük olmadığını söylebilirim lakin finali beni şaşırtan filmlere karsı her zaman sempati duymusumdur..

kısaca; 8/10..
ozanucar01
ozanucar01

3 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
filmde yeterince aksiyon var ama başrolde jet li ve jason statham olunca daha fazlasını bekliyosunuz tabi.bu yüzden yeterli olmayabilir;ama kurgusu gayet başarılı izlediğinize pişman olmazsınız.8/10
f3309610
f3309610