Bekir H
30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
izledigim en sıkıcı flimlerden birisi 2 saat 25 dakıkalık bir işkence bana göre... ilk sahnede süper bir flime benzesede o gereksiz gerilim müzigi ile flimim satmayı basarmıslar 10/1
evvelki gün izledim ve izlediğim en sıkıcı en yavan filmler sıralamasında ilk 3e girer. tam anlamıyla vakit kaybıydı. dvd kapağında bir kahramanlık hikayesi falan diyor ama kahramanlık göremedim bu filmde. ha d.d.l in oyunculuğuna bir diyecek yok ama adam ne kadar güzel ne kadar gerçekçi oynamış diye de izlenmiyor. film başından itibaren karabasan gibi çöküyor insanın üstüne.sonuç olarak amerikanın bir döneminden küçük bir kesit sunan bu film iç bayılması ve 'ulan bunu izliyeceğime ...' hisleri dışında birşey vermiyor.
Filmde 2 kez kan döküldüğüne dikkat çekmem vurdulu kırdılı action bir film bekledimde çıkmadı gibisinden bir yorum değildi yorumuma uzun olmasın diye eklemek istemediğim ( Filmin ismine aldanıp böyle bi beklentiyle izlemeyin film bütün beklentilerinizi boşa çıkarıyor en azından bunu bilip dahada hayal kırıklığına uğramayın ) cümlesini ekleyip yorumu uzatmak istemememdendi. Tabiiki film Amerikanın o yıllarda yaşadığı Büyük Buhran Krizine , para uğruna yapılabileceklerin sınırsızlığına ve de o yıllarda kilisenin halk üzerindeki etkisine çok güzel değinmiş ama 3 saattede anlatılacak bir film değil. Gereksiz uzun ve sonu bir yere bağlamayan replikler filmden insanları soğutuyor. Hala ısrarla söylüyorum filmi izlemezseniz bişe kaybetmezsiniz hatta 3 saat kazanmış olursunuz. 10 / 5
Hayatımda izlediğim en sıkıcı flimlerden.Gece izlemeye başladım. Uyandığımda flim bitmiş saat sabah 9 olmuştu . Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürler.
ya vallahi hayatımda böyle saçma bi film daha izlemedim :s ya o kadar dalda oscar adayı,filme verilen puanlara kanarak izledim ama 2.5 saatim boşa gitti :s kimseye tavsiye etmem,iğrenç sıkıcı manasız bi film...10/3 ü geçmez...
hayatimda izledigim en berbat film nasil oluyor da imdb de bu kadar yuksek aliyor ve insanlar tarafindan begeniliyor.hadi oyunculuk iyi deseniz film guzel olmayinca ne ise yariyor.3 saat ne zaman bitecek diyerek geciyor 1/10