Kan Dökülecek
3,8

volkanick
volkanick

27 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Son derece ağır tempoda ilerleyen film Daniel Day-Lewis ve Paul Dano nun oyunculuklarıyla önem kazanıyor.İzlemesi zor bir film.
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ya bilmiyorum ama ben filmi dün dvd den izledim ve yeterince sıkıldım ve filmi iki bölümde izledim bence daniel day lewis pekte kaldıramamış filmi yaptığı iş için deyat yok sadece arsayı aldım düzenek kurulmuş sondaj a devammmm.. daha çok filmde oğluyla olan dialoglar dikkati çekiyor. ve bunun üzerine gitselermiş eminim daha iyi bir film çıkardı ortaya. bence daniel day lewis bu filmdeki perforfansı newyork çetelerinkinden daha zayıf ve izleyiciyi tutamıyor. ve en çok rahatsız eden konualrdan biride müzikti filmdeki müzik ne kadar tiz ve cırtlaktı yyaa kualkalrımı tırmaladı. dondurmam gaymak filmindeki giriş müz,iği gibi oldu ve bunu tüm film boyunca dinledik. dedikleri gibi yeterli boş vaktiniz ve izleyecek başka filminiz yoksa tercih edilebilir.
Selcuk Genc
Selcuk Genc

17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Daniel Day-Lewis in oscarlık performasını izlemek ise amacınız sizi iyi bir film bekliyor fakat böyle bir amacınız yoksa sıkılabilirsiniz...
odinhan
odinhan

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film adeta oscar için çekildim diye bağırıyor.Her sezon bu tür sıkıcı oscara oynayan filmler görmeyede alıştık zaten..Daha önceki sezonlardaki aviator filmini anımsattı bana,kaliteli olma uğraşı verilsede izleyiciye hitap etmediğini düşünmüyorum.10/5
seymaerisen
seymaerisen

7 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
film hakkında iyi yada kötü bir yorum yapamıyorum..oyunculuk gayet iyi içeriği de iyi ama çok ağır ve sıkıcı müzikleri beni biraz deli etti ..daha iyi bir film bekliyordum umduğum bulamadım baya bi sıktı beni
sahan33
sahan33

29 Mart 2010 tarihinde eklendi
1)Sinema tarihinin en iyi oyunculuklarından biri(Daniel Day Lewis) amaaaaaaa...2)Sıkıcı gerçekten,ben çok sıkılmadım ama sıkılan ve filmi izlerken yorulan arkadaşları anlıyorum.Heralde ağır konuları işlerken filmin süresi biraz uzun oluyor.3)Sonuç olarak çok iyi bir film,Sinema budur gerçekten,dandik aksiyon filmleri sevenler uzak dursun kesinlikle... 9/10
dolunay946
dolunay946

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
lord3000 nickli arkadaşın yöntemiyle 4.günde filmi bitirmiş bulunmaktayım:)2buçuk saatlik bi film,hergün yarım saat en fazla bir saat dayanabildim...film güzel ama çok yawaş ilerliyor arkadaşlar.daniel-day lewis muhteşem performansıyla dikkat çekiyor.keşke bu kadar uzun tutmasalarmış,bir solukta izlenmiyor belki ama ben beğendim
omurkomur
omurkomur

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
oyunculuk dışında sıkıcı ve sıradan bir film...hatta zaman zaman sıkıcı
loverjeanman
loverjeanman

19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
güzel başlayan bir film ama sonu çok gereksiz bitti
cave3
cave3

16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
90lar adlı şahıs doğru diyor. Ben biraz daha sert giricem. Sinemaya sadece konusuz aksiyon filmleriyle bakanlar burda bu filme kötü demesin. Çünkü bu filmin bir konusu var ve konu aksiyon dolu beyinlere sıkıcı geliyor. Tamam herkes istediği filmi izleyebilir ve beğenmediğini yazabilir. Ama aksiyon filmlerine kötü diye yorum yapınca bu aksiyon paşaları birden şahlanıp o filme söz getirmez oluyorlar. Bu da büyük bi çelişki... Kusura Bakmayın!!!
erhancetin
erhancetin

23 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
film 3 saate yakın sürüyo.Filmin tamamı çok sıkıcıydı.Sıkıcılık kişiden kişeiye değişir ama şöle sölemek daha doğru olur,film çok fazla sakindi.Bana göre filmin başını izle birde son 5 dakikayı izle kapat.3 saat izlemiş biri daha çok kötüler filmi
revix-2
revix-2

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
film tam bir hüsran
beklentilerim altınd kaldı
filmin girişi cok güzel .mekan yer harika ayarlanmış am konu cok ama cok vasat sonu hepten hüsran
hayal kırıklıgı
10/5
jemal-1081
jemal-1081

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
bu film sıkıcı bir diyenlere hitaben yazıyorum yorumumu.eğer siz bir filmde konuşma repliklerini yavaş, sahne geçişlerini uzun, duraksamaları fazla fazla yaparsanız o film elbette sıkıcıdır.izleyiciyi filmden öyle bir soğutur ki iyi bir film olsa da kar etmez.nejat işlerin oynadığı yumurta nuri bilgenin üç maymun(uzakı buna katmıyorum) tarzı filmler izleyiciyi yoran filmlerdir ama samimi bir dille anlatmıştır sunacağı konuyu ama bu filmde bu işin başarısından çok sıkıcı tarafı ön plana geliyor filmin süresi de buna rağmen çok uzun tutulmuş zamanı değerli izleyici için kötü bir film puanını hiç haketmiyor bence 5/10
tahaakyurekli
tahaakyurekli

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film çok iyi.insan psikolojisi ancak bu kadar yalın anlatılabilir. daniel day-lewis filmde amerikan rüyasının nasıl ve kimler tarafından gerçekleştirildiğini plainwiew karakteriyle bize mükemmel biçimde yansıtıyor.filmde tempo yavaş olabilir ama bu film insanı düşünmeye sevkeden bir film.hiçbir gereksiz sahnenin olmadığı bu filmin her sahnesi bir olgunun fotoğrafıdır.no country for old men den kat be kat daha iyi bir film .100/100
scarface17
scarface17

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bunun nesini 8 dalda oscar adayı göstermişler anlamıyorum gayet durağan ve sıkıcı bir film