Bu film aslında kendi çapında başarılı olabilir hatta bağımsız filmler adına ödüller de almış olabilir, ama konusu o kadar ülke sinema seyircisini fazla ilgisini çekecek fazla enterese edecek biri konu değil diye düşünüyorum. Amerikan varoşlarından çıkmış sıradan bir bağımsız film yönetmenin otobiyografik bir hikayesinden başka bir şeyi anlatmıyor bu film. Ben filmden çıktığımda (bu reaksiyon ilk defa gösterdim) 'bana ne kardeşim' bu filmden dedim kendi kendime, ben iddia ediyorum eğer bu film ödüller almasaydı dağıtımcılar bu filmi ya sınırlı gösterdi ya da ülkemize gelmezdi bile. Sonuç olarak, filmdeki sıkıntı konun bizden çok uzak oluşunda bence, yoksa oyunculuklara bir lafım yok.
Bir yazarın ilk yönetmenlik deneyimi için oldukça başarılı bulduğum film.Gerçi kendi hayatını aktarmasının da bunda rolü vadır ki gerçek hayatta da aslında enseye şaplak olduğu karakterlerin kişiliklerini seyirciye şahane yansıtıyor, hele antonio harikaydı. müzik seçimine de hayran kaldım. fakat kurgu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. bir komedi gibi başlayan film birden feci bir drama dönüyor, tam havaya girmişken bize 'ee noldu şimdi' dedirterek bitiyor.