Sherrybaby
3,3

wolkiwolki
wolkiwolki

1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bir filmi izledikten sonra, adetimdir, yorum yazmadan önce başkaları nasıl bulmuş filmi üşenmeden okurum. Sherrybaby’i de izledikten sonra aynını yaptım. Yanılmıyorsam Tv’de de gösterilmişti film ve ben izlememiştim elimde DVD’si var diye...Dürüst olmam gerekirse filmi zerrece beğenmedim. Evet, Gyllenhaal’in performansı kesinlikle başarılı lakin, 'iyi film' demek için Gyllenhaal yeterli değil...Filmin konusu da aslında ilgi çekici.Ancak anlatım tarzını beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Konu gayet sığ anlatılmış bana kalırsa.96 dakikalık bir zaman dilimi konuyu anlatmaya yeterli ancak yavanlığından ötürü ben daha uzun algıladım filmi.Hatta kimi yerlerinde fevkalade sıkıldım...Gyllenhaal’in performansının başarılı bulduğumu söylemiştim yazımın başında. Son olarak şunu söylemek isterim Gyllenhaal’le ilgili: Bence Sekreter, Lütfen Beni Öldürme ve hatta Mona Lisa Gülüşü’ndeki oyunculuğu (belki başrol değildi ama) çok daha iyiydi bence...
jeo-ipek
jeo-ipek

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Sherry rolünde gerçekten çok başarılı bir performans çıkarmış ama film genel itibariyle Vasat'ın üstüne geçemiyor bence. Özellikle bazı sahnelerin çokluğu can sıkıyor. Sonuda pek askıda bitti. Bence biraz zaman kaybı ama performans müthiş tek kelimeyle.
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
zorulu röllerı sever bencede iyi oynar film vasat ama oyunculuk etkiliyic sonu daha iyi bıtebılırdı