Sherrybaby
3,3

bewhy-2
bewhy-2

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel bir psikolojik filmdi. özellikle karakter odaklı bir filmde Maggie Gyllenhaal ok başarılı biir performans sergilemişti..
Eren Yenigün
Eren Yenigün

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
Muhteşem bi oyunculuk ne denilir ki...gayet de hoş bi film...kesinlikle izlenmeli,izleyeli çok olduu için ayrıntılı yorum yapamıycam ama yönetmenlikte konu da gayet iyiydi..10/8 ve favorim...
ahmet-ertan
ahmet-ertan

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bence çok iyi bir Dram filmi.Konu çok iyi bir şekilde işlenmiş.Maggie ise harika oynamış.Bütün hünerlerini sergilemiş bence.Maggie’ye 10/8Filme 10/7
KeyserSoz3
KeyserSoz3

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Maggia’nin performansından baska göze çarpan 1 şey yoq.1 filmde aradıgım seylerden bazılarını bu fılmde bulamadım.Filmin sonu daha güzel baglanabilirdi,çok askıda kalmış.izlemezseniz 1 şey kaybetmezsınız.
koala70
koala70

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
Nerdeyse asırlardır baş edemediğimiz uyuşturucu olayını beyazperdeye aktaran ve daha öncede bir çok örneğini gördüğümüz Sharry Baby filmi,toplumsal uyuşturucu sorunumuzu aile üzerinde ne denli olumsuz etkiler yarattığını basit fakat anlamlı bir senaryoyla dile getirmiş.Yönetmenin bu duyarlı yaklaşımından dolayı teşekkür eder,bu tür filmlerin daha sık beyaz perdeye getirilmesini umut ediyorum. 10/7.5