Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi

sarpcore
sarpcore

7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
İntihar edenlerin dünyasında geçen bu sıradışı bağımsız film,alışa gelmiş bir yol hikayesinin fantastik bir kurguyla bize sunuyor.Aşk filmlerine farklı bir pencereden bakan,biten aşkların ardından yeni bir aşkın doğma ihtimalini göz önüne almamızı öğütleyen ve intihar çözüm değildir diyen bir yapım.Bağımsız farklı bir anlayışta film izlemek istiyorsanız kaçırmayın.
deckard76
deckard76

27 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Çok hoş ve güzel bir aşk hikayesi.İzlemeye değer.7/10
hugareva
hugareva

27 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bir türk filmi olan yeşil ışığın adeta kopyası , tek fark birinde intihar, diğerinde hasta olma durumu.vasat bir film, olmamış .. izlerken pek sıkılmadım ama izledikten sonrada pişman oldum10/6 , zaten izlerken sonunu kestirmiştim
hulya0916
hulya0916

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
iğrenç bi film ya . saçma sapan abuk bişey . hiç önermiyorum . bitsede gitsek edalarında izledim . filmin sonuna kadar bi action bekledim yok . dedğim gibi . İĞRENÇ
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
2006 Sundance Film Festivalinde Jüri Büyük Ödülünün sahibi olan bağımsız bir yapım.Sıradan insanların sıra dışı bir hikayede yollarının kesişmesiyle oluşan ilginç, başarılı yol hikayesiydi.İlk defasında anlaşılması zor olabilir, ama kendinizi verirseniz beğenirsiniz.Konusu ve işleniş tarzıyla farklı bir deneyim oldu benim için. Güzel bir filmdi.
cougarcop
cougarcop

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
değişik özgün bir senaryo,fantastik öğeler, başarılı oyunculuk.fazla para harcanmadan da gayet güzel filmler olabileceğine inandıran bu film kesinlikle alkışı hakediyor...
mavimavi34
mavimavi34

10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
saçma sapan bir film benden söylmesi
thispotkey
thispotkey

8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle etkileyici bir film . Absurd filmlerden hoşlananlar izlesin derim.
tmaygcen
tmaygcen

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok vasat,konu gerçekten güzel ancak bu kadar mı boşa harcanır,yazık olmuş.sadece konuya üzüldüm 10/2
ilkayinal
ilkayinal

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bende çok beğendim.Sakin ,duru, ölece yormadan bende böyle hisler uyandırdı.Mucizelerle ilgili olan tespit ise çok doğru geldi .Ayrıca en iyi tarafı Mutlu Son :) Bence izlenmeli ve mucize beklenmeli...Kimbilir ... :)
handekartal44
handekartal44

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çok Çok kötü.Bu filme güzel diyenler acaba filmi hangi açıdan değerlendirmişler.Evet konu farklı.Ama bir filmin konusunun farklı olması o filmi güzel kılmaz.Kesinlikle izlemeyin.10/1 veriyorum..keşke sıfır puan olsaydı.
gulchyn
gulchyn

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en kötü filmlerden biri..ben böyle saçma,uyduruk film görmedim desem yeridir..
turkelbaris
turkelbaris

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Cok falza cikarilmis sahne oldugu filmi izlerken belli olmustu, dvdsini izlerseniz o sahneleri de ekleyerek daha fazla begenebilirsiniz, bence gayet hos bir filmdi..
rama-zan87
rama-zan87

16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bence filmin konusu güsel ama filmde belirsizlikler var cocugun sevgilisini bulup bir anda farkına bile varmadan daha dogrusu sevgilisi bile bilmeden olayı sonlandırıyor sonra diğer kızla cok farklı bir sekilde birlesiyorr.
arsev17
arsev17

25 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle tatmin edici, farklı, güzel bir film. İnce ayrıntılar da çok iyiydi.