enesnail
27 Mart 2008 tarihinde eklendi
müzikleriyle olsun senaryosuyla olsun etkileyici bir film. run august run sahnesinde forest gump’ı hatırladım bir an için. ufak zenci kızda da iyi ses varmış ya hasta kaldım sesine. sonunu tahmin ediyorsunuz ama filmin sonu o kadar güzel olmuş ki tek kelime bile edemiyorsunuz. arkadaşların yorumlarına bakıp izledim pişman olmadım. mutlaka izleyin derim.
müzikal bir film nerdeyse konuşma yok gibi. bütün film, müzik eşliğinde işlenmiş. çok güzel olmuş. sadece filmde gözüme çarpan iki sevgilinin ilişkileri keşke bu kadar kısa geçilmeseydi. tek bir gün geçir, sonra yıllarca unutma. çok abartılı ama sonuçta masalsı. tavsiye ederim özelliklede müzikle uğraşanlara. 10/8.
etkileyiciydi...filmi saran müziğin gücü izlerken sizi de içene alacaktır muhakkak...parfume(koku) filmindeki koku öznesi burada tamamen müzik...ve müziğin neler yapabileceği,aslında her yerde olduğu ve büyülü bir güce sahip olduğunu size sizi de içine alarak anlatıyo film..çok içten ve gayet sıcaktı..izlemelisiniz..pişman olmazsınız..All You Have to Do is Listen(or watch);)..
Şiirsel anlatımı olan, sıcak, güzel bir film..Müziğin hayatımızla iç içe olduğunu görüyoruz.Müzik bence tüm insanlığı etkileyen evrensel bir dil.. Müzik ile toplumlar arasında diyaloglar kurulabilir ve insanlar ortak paydalarda buluşabilir..İnsanlığın buluşma noktası müziktir..
izlediğim en iyi,müzik ile senaryonun harmanlandığı kaliteli filmlerden birisi.Her türden film izlerim ve içinde müzikde varsa diyenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir film.Masalsı anlatımın vè iyi oyunculukların sonucunda film keşke bitmeseydi dedim.10/10
Her ne kadar çok hayalperest bir film olsa da işin içinde müzik olunca insan etkilenmeden edemiyor . :) Filmdeki tek eksik çocuğun oyunculuğu biraz kötü o da ana oyuncuya benzediği için almışlar . Kötü olan kısmı müzik aletleri çalarken çıkan sesler çok uyumsuz müzikle ilgilenenler için rahatsız edici olabiliyor bu ama görmezden gelebiliyoruz :)
Uzun zamandır izledikten sonra sinemadan keyifle ve iyi birşey seyretmenin verdiği zevkle çıkmama neden olan nadir filmlerden biri.Oyuncular rollerine öyle güzel uymuş ki,hele de ufaklık,görülmeye değer.Sıcak ve birazda masalsı bi film için... mutlaka izleyin.
çocuğun gitara elini sürer sürmez çalmaya başlaması biraz hayali olmuş..ama film o kadar güzel ve sıcakki bu durum bile rahatsız etmiyor sizi..alıp izleyin demem ama güzel bi film olduunu söyleyebilirm..10/8
Filmin kaliteli bir film olduğunu duymuştum ve izlemek istediklerim arasındaydı.Şans eseri bir gün elime geçti ve izledim ama benim için hayal kırıklığı oldu.Kaliteli çekilmiş çok güzel oynanmış ama eski türk filminden bozma bir film.Öyle ki bazı yerlerde size baba diyebilir miyim diyecek sandım çocuk.İzlemeyin demem kötü film değil ama çok da akla mantığa uygun kaliteli bir film beklemeyin 6/10