Freddie Highmore’un insanın içini ısıtan gülüşü için bile defalarca seyredilecek bir film.. Veee Robin Williams.. Bu adam bir filmde öylece dursun yeter.. Bu defa itici bir tip canlandırıyor ama olsun..
İzlediğim en güzel filmlerden biriydi. "Dineliyn!Duyabiliyor musunuz?Müziği...Ben her yerde duyabiliyorum.Rüzgarda,havada,ışıkta..." Çok etkileyici bir film.Umut etmek,inanmak ve peşi sıra gelenler...
Gerçekten mükemmel bir film insanın içi huzur doluyor film bitince müziklere zaten diyecek bişey yok en çok sevdiğim yeri baba oğul birbirini tanımadan sokak ortasında tesadüfen karşılaşıp beraber çaldıkları o müzik:)
film süresince inanın sandalyemde oturamadım ve şunu söyleyeyim izlediğim en iyi 20 filmden biriydi bu senenin bana göre en iyisi.Oscar ödülleri bu kadar acımasız olamaz.
Film gerçektende müthişti 10 üzerinden 10 u hakeden bir yapıt olmuş.Ayrıca film müzik ile ilgili ama müzikal bir film değil yanlış yazılmışFilmin içinde aşk,müzik ve aile arayışı var dopdolu sıkılmadan ve zevkle izleyeceğiniz bir film olmuş kaçırmayın.