Doğukan K.
18 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi tesadüfen buldum ve hayran kaldım müzikler,oyunculuklar filmin ulaşmak istediği nokta herşey mükemmeldi bu film için vasat kelimesini kulananları anlamıyorum büyük ihtimalle tarzları değildir nede olsa müzikle harmanlanmış bir film bu tarz insanlar belli kalıplara sığdırılmış filmleri neden izler anlamıyorum bu tarz yorumları tim burton filmlerindede görüyorum anlayamayacaklarını bile bile izliyorlar hala herneyse benım puanım tam dır bu film için:)
eski türk sineması senaryolarının tadını yakalamış olsam da tüm elementlerin karakteri çok sağlam oturtulmuş ve rol kesilmiş olunduğundan bir müzisyen olarak oldukça beğendim.
Müziğin gücünü hayatın her noktasında her yerinde her harekette olduğunu anne baba çocuk üçgeninde güzelce ele alan film müziğe ilgisi olmayanların canını sıkabilir. Abartılı bulabilirsiniz de bazu extrem durumlar var spoiler: 6 ayda gitar öğrenmesi bunlara rağmen oldukça sıcak hoş bir film keyifle izleyebilirsiniz.
'Muhteşem', 'harika', 'olağanüstü' bir film! Bu filme, üniversitedeki edebiyat hocamın tavsiyesi üzerine gittim. Açıkçası, ilk yarısında birazcık uyukladım ve kurguyu takip edemedim. Amas ikinci yarısı hakikaten harikaydı. Klasik müzik tutkunu olduğum ve çocuk yaşta olağanüstü yeteneklere sahip müzik dehalarının hikayelerini çok sevdiğim için, filmin ikinci yarısına bayıldım. (2006 yapımı Vitus’den çok daha başarılı) Bazı sahnelerde, özellikle çocuğun orkestrayı yönettiği sahnelerde, Elgar’ın 'Çello Konçerto'sunu ve Saint-Sean’ın 'Swan'ını da bildiğim için, tüylerim diken diken oldu coşkudan. Hiç düşünmeden en iyi 9-10 film arasına alırım! 10/10(Klasik müzik sevmeseniz de, hikaye ilgi çekici, tabii Robin Williams da iyi)
Öncelikle çok socak bi film. Sizi sıkmıyor, gereksiz işlerle uğraşmıyor. Müzikle alakalı bi film olmasına rağmen, bana göre ana fikri 'hayallerinin peşinden git'. Seyredilmeye değer keyifli bir film. Filmden sonra asıl beni şaşırtan Jonathan Rhys Meyersin şarkıları kendisinin söylemiş olması. Şarkıcılık yanı olduğunu bilmiyodum hiç. Çokta güzel söylemiş. 8/10
carmen_electra arkadaşımızın da dediği gibi filmlerin bu şekilde sonlandırılması pek hoşuma gitmiyor..Hani en azından anne,baba,august bir araya gelmiş bi şekilde bi dakikacık bişey izletselerdi keşke..Bunun dışında film gayet güzeldi..Ailecek izlenebilecek bir film..Saygılarımla...
Harikulade!! bu film için ne söylenebilirki!! 4x4lük müthiş bir film. senaryo, oyunculuklar, müzikler inanılmazdı. küçük augustun(evan) müzik tutkusunu inanılmaz bir performansla bize yansıtan fredieye en büyük alkışlar...
filmi çok beğendiğimi söyleyebilirim..müziklerin hans zimmerin önderliğinde yapıldığımı söylersem bana hak verirsiniz.filmin bağlantılarını da çok iyi yapmışlar.robin williams'ın karakteri kendine çok yakışmış.iyi bir film.
iyi film, fena bir senaryosu da yok ancak fazla masalsı özellikle final kısmında konuyu bağlama şekli hadi bitirelim de gidelim gibisinden olmuş... 10 üzerinden en fazla 7,5... ayrıca çocğun oyunculuğu orkestrayı yönetirken gereğinden fazla hareketli...
ya lütfen bu film o kadarda söylendiği kadar güzel duygusal ve melodram değil.... filmin tek güzel tarafı müzikleri kurgu ve senaryo cok basit gerçekten. filmi izlerken küçük çocuğu sezerciğe anneyi hülya koçyiğite babayı ediz huna ve robin williamsıda erol taşa benzettim. izleyin bana hak vereceksinizzz. bence haftanın basitiii
Müzik bir hayat , bir yaşam tarzı önünüzde duran bir klavuz ve bu film içinizdeki doğruları müzikle birlikte ortaya nasıl çıkarabildiğinizi anlatıyor .Mükemmel bir duygu müzik, ve bu filmde sevginin her halini hissedeceksiniz, hatta duyacak ...
bence son zamanlarda izlediğim en duygusal en güzel filmlerden bi tanesi bu kategoride bu filme 109 veriyorum çok duygulandırıyo adamı valla .... duygusal filmleri seven herkes mutlaka izlemeli demedi demeyin