47-hitman
23 Mart 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel bir film. Büyük bir keyifle izledim filmde aşk,romantizm,dram ve müzikler inanılmazdı. Filmdeki oyuncuların performanslarıda harikaydı herkes çok güzel oynamış. Ayrıca filmde müzik dehası insanların nasıl bu hale geldiklerini görüceksiniz. August Rush inanılmaz bir film hiç sıkılmadan büyük bir zevkle izleyebilirsiniz herkese şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle bu filmi kaçırmayın izleyin ve izledikten sonrada herkese izlettirin.
müzikal bi filmdi biraz herşey masal gibi gelişio pek inandırcı değil jonathanı(çocun babası) filmde daha fazla görmek isterdim açıkçası..fredie zehir gibi bi oyuncu olcak belli
Müthişti gercekten..Bastan sona kadar akıcılıgını kaybetmemiş bir yapım.Son zamanlarda izlediğim filmlerde illa ki bir yerde sıkıldım.Ama bu film de böyle birşey oldugunu hiç hatırlamıyorum.Film bu yönden kesinlikle bir numara,müthiş bir akıcılıgı var bana göre.Bu yüzden de izledigim en iyi filmler arasına kesinlikle girmeyi basardı. Müzik ve bir öykünün birleşimi ancak bu kadar qmükemmel olabilirdi..Yıllar sonra cocugunu aramaya baslayan bir annenin müzigin gücü ile tekrar bir aile gibi olmasını anlatıyor..Belki de gercekci degil ama masalsı bir yapısı var gercekten cok etkileyici..Uzun zamandır bunun kadar etkileyici bir film izlememiştim.İzlerken tüylerim diken diken oldu ercekden..İnanamayacaksınız ama gözlerimde doldu bu filmde.Cok etkileyici ve duygusal....Filmin müziklerine gelecek olursak izledigim müzikal filmler arasında bu konuda en cok basarılı olanıydı.Müzigin senfonisi gercekten icinizi ısıtacak..Tüm film müzik ile işlenmiş.Müziklerde muhtesem olunca sizi alıp baska dünyalara götürüyor...Müziği cok farklı bakıs acısıyla anlatıyor bu muhtesem film... Filmin kendisi işleyişi ve müzikleri gibi kesinliklede oyucular da cok basarılıydı.Özellikle o küçük cocugun oyunculuguna hayran kaldım..Ve usta bir oyuncu oynuyor filmde;Robin Williams...Rolü geregi cok farklıydı filmde.Pek de gözükmüyordu..Ama oyunculugunun muhtesemligiyle hemen göze carpıyor...Filmin sonu cok aceleyle bitti..Keşke daha uzun olsaymış.Hic sıkılmazdım.Ama bunda en önemli etken kesinlikle müzikler...Muhtesem bir film.Duygusal,etkileyici,akıcı ve büyüleyici..İçinizi ısıtacak bit yapım..Mutlaka izleyin..10/10
August Rush(Evan Taylor)’ı canlandıran Freddie Highmore’un müthiş oyunculuğu bizi de kendisiyle birlikte harmonik bir yolculuğa çıkarıyor... Fantastik -ama saçmalıktan uzak, sadece biraz toz pembe- bir yaklaşımla ele alınmış bu filmin konusunu basit bulabilirsiniz, Türk filmlerine benzetebilirsiniz; bu açılardan katılıyorum, ancak müzikle kendinizden geçmek istiyorsanız bu filmi görmelisiniz!
Müzikler ve filmin akışı çok güzel olmasına rağmen sanki biraz fazla fantastik olmuş. Neredeyse imkansız çalış teknikleri ve tesadüfler filmin eksi yönleriydi ama genel anlamda etkileyici ve akıcı bir film.
film herhangi bir müzik aleti çalmanıza ya da sokakta dolaşırken etraftaki seslere daha fazla dikkat göstermenize sebep olabilir.august rushı oynayan çocuk gerçekten iyi bir iş çıkarmış.kısacası dinlendirici özelliğiyle insanda masalımsı bir tat bırakan bir film... kaliteli bir yapım olmuş. geç kalınmadan izlenmeli.
çocuğun yeteneği biraz abartılı olmasına karşın filmi bütün olarak ele aldığımızda müziğin sadece hobi değil hayatın parçası olan bir sanat olduğunu vurgulayan hoş bir film..