Kalbini Dinle
4,3

karmasaga
karmasaga

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
mükemmel ötesi bir film..müzikle ilgisi olan olmayan herkesin beğeneceğine emin olduğum ve seğrettiğim filmler arasında ilk 3 e sokabileceğim bir film..tavsiye ederim...
zeynepk86
zeynepk86

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika
adagumus
adagumus

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
harika bir film.özellikle müzikleri beni mest etti..aşk filmlerinin vazgeçilmezleri arasında olacak bir film..
durna1987
durna1987

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
fimin guzellıgıne lafım yok harbıden muhtesem fılm yapmıslar ama fılmı sankı orta yerınde bıtırmısler gıbı oldu bana oyle geldı kı zaten kımle konustuysa o da aynı fıkırde
pdpp
pdpp

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
müzikler ve görüntüler harikaydı.izlemesi çok keyifli bir film.tek olumsuz eleştiri bitiş sahnesi biraz hafif kalmış.
kobe1988
kobe1988

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi film. bitmesin diye dua ettiğim bi filmdi müthişti ya :D
tewwen
tewwen

22 Nisan 2008 tarihinde eklendi
gerçekten son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi diyebilirim müzikler konusunda diyecek bişey bulamıyorum,zaten filmin etkisinden kurtulamadan film müziklerini nerden temin edebilirim diye araştırmaya başlıyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim ailece izlenebilecek mükemmel bir film
aycagargi
aycagargi

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bazen sitede ki yorumlara bakarak bir film hakkında önceden beklentiye girmenin filmi izlerken kesinlikle olumlu bir katkısı olmuyor.Eğer türk filmlerine aşinaysanız kültürünüzde sadece amerikan filmleri yoksa bu filmin herhangibir dram-melodram içeren bol gözyaşı döktüren türk fimlerinin gitar müziği eşlinde sezercik vari bir çocuk la bir tür kopyası olduğunu görürsünüz.Eğer hayatınızda sihir(magic) eksikliği varsa yaşınızda ufaksa ve bir de kaçınılmaz rastlantılara inanıyorsanız izleyin...
anarchistkariz
anarchistkariz

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
someday hehe bende baktım:)

film çok güzel ve dolu bir film. izlemediyseniz kesinlikle tavsiye ederim. sonu da tam anlamıyla "son" yani. daha önce izlememiş olmakla çok şey kaşırmışım.
emrekuscu2000
emrekuscu2000

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
şuanda ne yazacağımı bilemiyorum ağzım açık kaldı resmen saat şuan sabahın 6:45 i ve benim gözlerim doldu..film tarzının müzikal olduğuna bakmayın çok etkileyici ve duygusal bir film..phantom of the opera tarzı değil..müzik kurgu oyunculuk ve işleyiş mükemmel..duygular öyle güzel içinize işleniyor ki ne diyeceğinizi bilemiyorsunuz..şiddettle öneriyorum..pişman olmayacaksınız!!!
ugur-kupeli
ugur-kupeli

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmin müzikleri olsun konusu olsun tek kelime ile mükemmel... vizyonda bu film varken diğerlerine gidenlere üzülüyorum.
unifatih
unifatih

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
gerçektten hani "nesini beğendin?" diye sorduklarında "alın işte bu...." diyemeyeceğim kadar dolu , harikulade bir film....
inanckesilmez
inanckesilmez

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en güzel filmlerden bi tanesi.. müziğin görsellikten çok daha öte bir duygusal kıpırtı yaratacağının en güzel kanıtı.. kesinlikle tavsiye ediyorum.
sedat-sarica16
sedat-sarica16

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi diyebilirim gerçekten insanın içine işleyen nadir filmlerden bir tanesi 10/10
tuxedo-ares
tuxedo-ares

9 Aralık 2009 tarihinde eklendi
aşkı,sevgiyi ve tabii ki müziği...
Çok fazla film izlerim ama sadece bir film beni bunun kadar etkiledi."Kalbi" olan herkesin boğazı düğümlenerek izleyeceği bir film.Hayat tesadüflerle ve mucizelerle doludur.
Saçma yorumları bırakın da bu filmden belki sevmeyi öğrenecek kişilere engel olmayın :)
PERfECT